![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
ASTA E RASPUNUS.........PENTRU CA NU STI CACI DACA AVEA I HABAR AI FI RASUNS...TOTI TE-AU RASPUNS LA INTREBARI SI NU TE AU TRIMIS LA ORA DE RELIGIE PT A GASI RASPUNSUL....PT CA SUNT OAMENI CARE AU O MASA INFORMATIVA ,DAR TU NE AVAND .......NU AM CE SA TI CER.....DECI E CLAR CA ESTI EGAL CU ZERO.....!MERGI LA CLASA 1 SI AFLA CE INSEAMNA EGAL CU ZERO.....!a sti sa taci e o virtute mare..decat sa stii sa vorbesti...!!!!!!!!!!POATE CAND VEI AJUNGE LA MATURITATE VEI REUSI SA RASPUNZI MACAR LA O INTREBARE....FIIND NIMIC DIN CE ESTE INFORMATICA NU E SECTRET CHEAR DACA NU NU AI SCRIS NIMIC DE TINE,CU NISTE PROGRAME TOTUL SE REZOLVA DONMUL STIINTA.....PROBABIL ASTA TE AI DORI DAR MAI AI MULT TIMP PANA SA AJUNGI UN OM DE STIINTA...CA E GREU SA TRECI DE LA STADIUL DE MAIMUTA LA CEL DE OM DE STIINTA!!!!!!!PAI ETAPA TRECERI DIN MAIMUTA LA OM DE STIINTA INCA NU S A FACUT ,POATE O FACI TU...CACI LA CE ESTI INTREBAT DE ORICINE DA I NISTE RASUNSURI IRONICE...!da sa fi serios poti!!!!!!!oricum e irelevant pt mine.....
Last edited by piedonee; 10.10.2009 at 10:57:43. |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru moment sunt in Italia si tot la biserici ortodoxe merg.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Crezi ce vrei, dar nu ma forta pe mine sa cred ca Dumnezeu ii va praji in infern pentru eternitate pe cei nemantuiti. Cu un foc de miliarde de grade... Invatatura Lui Hristos se invarte in jurul iubirii pentru care am fost creati, Judecata se va face tot pe acest criteriu, deci si Iadul va insemna o lipsa a iubirii la care oamenii ajung liberi, din ratiunea lor proprie. Duhovnicul meu nu are timp de povesti, insa voi discuta subiectul cu un preot-calugar care a stat 8 ani la Atena si 2 la Athos. Doamne ajuta si voua!
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. Last edited by Florin-Ionut; 10.10.2009 at 12:22:07. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca apoi ai avea curiozitatea sa citesti ceva despre evolutia prin selectie naturala, ai vedea ca nu exista o etapa a trecerii de la maimuta la om, nu maimuta s-a transformat in om ci stramosul lor comun, care intradevar semana mai mult cu o maimuta actuala decit cu omul actual dar nu era maimuta. M-as fi dus si la ore de religie, insa acolo nu gasesti nici un raspuns. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inca nu mi-ai raspuns daca tu crezi in viata vesnica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() scriu ceva aiurea ca sa lungesc mesajul |
|
|||
|
|||
![]()
Stau si ma gandesc, oare cei care ajung in Iad stau acolo si se caiesc fata de alegerile pe care le-au facut in viata? Daca da, mai este acceptata aceasta cainta ca "bilet" catre Rai? Sunt sigur ca daca Iadul va fi real, si cainta va fi la fel de reala. Ar putea Dumnezeu sa stea cu inima de piatra fata de cei care plang o eternitate ca nu sunt cu El?
User vechi: scrabble. Last edited by hmiron; 10.10.2009 at 22:16:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Diavolii stau in iad de mii de ani, sunt constienti ca gresesc, dar continua sa faca rele si nu isi cer iertare. Ei au pierdut capacitatea de a se pocai. Dupa moarte, si sufletul uman pierde capacitatea de a se pocai. Numai in trup fiind, oamenii pot face canon pentru pacate.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am citit citatele date din diversi parinti, dar nu sunt lamuritoare - ma intreb cum pot fi ele lamuritoare pentru credinciosii de rand. Poate cineva sa explice in cateva cuvinte discrepanta asta? Sau macar demonstrati-mi ca nu e o discrepanta si doar mi se pare mie.
|
|||
|
|||
![]()
Origen a fost anatematizat pentru aceasta invatatura, apocatastaza. Iadul este vesnic pentru ca noi suntem LIBERI sa alegem binele sau raul. Mantuitorul Iisus Hristos a murit si a inviat pentru noi, ni se da in Sfanta Impartasanie... ce putem cere mai mult? Cei care ajung in iad, din vina lor ajung.
Aici este un articol cu care sunt partial de acord, insa are si idei bune. http://www.ortodoxia.md/articole-si-...at-ajun-in-rai |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vesnicia iadului | costi21 | Din Noul Testament | 14 | 26.02.2013 17:01:34 |
Focul iadului | Profetul de carton | Secte si culte | 500 | 29.12.2012 16:49:09 |
Socant: avem dovada existentei iadului! | Florin-Ionut | Alte Religii | 11 | 11.11.2010 17:08:08 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|