![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Încercați să schimbați subiectul, înțeleg: nu vă convine. Hai să vă dau totuși o mică satisfacție: Marcu 7.15 "Nu este nimic din afară de om care, intrând în el, să poată să-l spurce. Dar cele ce ies din om, acelea sunt care îl spurcă. " Cum am mai spus, argumentul nu este al nostru, ci tot al Bibliei în cazul de față vă răspunde chiar Iisus: 20. "Acestea sunt care spurcă pe om, dar a mânca cu mâini nespălate nu spurcă pe om." (Matei 15) Era vorba de o spurcare rituală, și nu de spurcare cu alimente interzise. |
|
||||
|
||||
![]()
Inteleg.
![]() Si de ce le mai numiti "alimente", dacă sunt interzise? Pe crestini Biblia îi învață: 1. Cor. 10.25 "Mâncați tot ce se vinde în măcelărie, fără să întrebați nimic pentru cugetul vostru. 26.Căci "al Domnului este pământul și plinirea lui". Romani 14.3-6 "Cel ce mănâncă să nu disprețuiască pe cel ce nu mănâncă; iar cel ce nu mănâncă să nu osândească pe cel ce mănâncă, fiindcă Dumnezeu l-a primit. 4.Cine ești tu, ca să judeci pe sluga altuia? Pentru stăpânul său stă sau cade. Dar va sta, căci Domnul are putere ca să-l facă să stea. 5.Unul deosebește o zi de alta, iar altul judecă toate zilele la fel. Fiecare să fie deplin încredințat în mintea lui. 6.Cel ce ține ziua, o ține pentru Domnul; și cel ce nu ține ziua, nu o ține pentru Domnul. Și cel ce mănâncă pentru Domnul mănâncă, căci mulțumește lui Dumnezeu; și cel ce nu mănâncă pentru Domnul nu mănâncă, și mulțumește lui Dumnezeu. "
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am fost la Parintele Proclu | andmih | Generalitati | 29 | 21.01.2013 18:31:34 |
Unde a fost raiul? | partenie | Din Vechiul Testament | 19 | 27.10.2009 15:07:20 |
Am fost la Parintele Proclu | andmih | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 01.12.2008 08:45:31 |
DE CE A FOST HAM BLESTEMAT | Laurentiu | Generalitati | 8 | 18.08.2007 13:03:42 |
|