![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Oricat arunci cu jigniri la adresa mea si a altora ca mine, nu iti voi face jocul de a ma enerva! Trezeste-te frate Zaharia!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ti-o spun prieteneste, fara formule de politete si alte falsitati!!!!!!!!! Traiesti in lumea ta plina de formalism, sabloane si etichete si simtiri prea desarte, acoperit intr-o poleiala ieftina, ingropat in carti religioase, legi si canoane, le-ai invatat pe dinafara din scoarta in scoarta, dar unde-i folosul???????? Caci, vorba ta, cu teoria stai bine dar cu pututul e tare tare greu, fratele meu drag!!!! In limba mea romana, cea clara si neintortocheata in exprimari bombastice, vin si iti spun ca a cere cuiva sa renunte la apelativul Dvs, nu inseamna ca ai cerut sa nu ti se acorde respectul cuvenit!! Nu inseamna ca te negi pe tine, omule!!! Inseamna ca tratezi acea persoana ca pe egalul tau! Nu ca tu esti marele doctor, sau inginer sau eu stiu ce mare savant, iar restul e pleava, prostimea care in semn de respect nu trebuie sa isi ridice privirea catre tine. Si in intelepciunea ta, ai uitat un lucru esential: RESPECTUL SE CASTIGA!!!!!NU SE CERE, NU SE IMPUNE! La ce imi foloseste ca cineva sa ma tot domneasca in fatza, iar in sinea lui sa ma injure??? Asta se cheama in acceptiunea ta respect??? Semn de decadenta spui????? Stau si ma intreb, oare Iisus avea pretentia, tot asa, in semn de respect ![]() Rationamentul tau(cel putin vis avis de acest subiect),extremist si plin de insulte(evident , adresate cu eleganta clasica pe care te tot lauzi ca o preferi), imi aduce inevitabil in memorie, inscriptiile unor cruci din cimitirul unde am locul de veci.Si anume(citez din memorie): Aici odihneste inginer XY ... Odihneste Doamne pe robul tau doctor. ing XY Orice comentariu e de prisos, insa nu m-ar mira sa aflu ca si pe crucea ta va sta inscriptionat in aceiasi mainera. PS1.Si inca ceva, te-ai gandit ca faptul de a cere cuiva sa ti se adreseze la per tu, mai poate isnemna si faptul ca nu ai inca 100 de ani??? ca te simti suficient de tanar ptr a permite o exprimare de acest gen intre tine si acea persoana??? PS2. Si fiindca tot mentionai respectul de sine... ca respect ptr propria-mi persoana, si ca definire a AUTOEVALUARII, nu voi mai irosi pretiosul timp in a raspunde jignirilor tale din mesajele ce vor urma.Iti voi lasa tie ultimul cuvant(evident , in semn de respect) PACE SA AI! Last edited by MarinaAlca; 21.10.2009 at 14:06:36. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Viitorul meu sot si prietena mea | eudiana | Nunta | 67 | 11.06.2011 02:33:24 |
prietena penticostala | ionell | Generalitati | 26 | 17.11.2010 10:35:27 |
prietena mea nu este fecioara | livadarufelix | Nunta | 184 | 11.08.2010 20:47:30 |
ajutati-ma, sa ajut o prietena! | maria_aura | Secte si culte | 37 | 12.03.2010 20:26:33 |
|