![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Aveți grijă, ați dat un răspuns emoțional nu rațional. Nu uitați însă:
12. "Unele căi par drepte în ochii omului, dar sfârșitul lor sunt căile morții." (Pildele 14) Am avea-o și noi de nu ar veni în conflict în unele chestiuni cu prima sursă. Dacă Biblia (Cuvântul lui Dumnezeu) este Adevăr 100%, Sfânta Tradiție are scăpări (unele le recunoașteți si dvs). Eu nu-mi pot fundamenta credința pe o sursă incertă, nu-mi pot zidi casa spirituală pe nisipul mișcător al filosofiei și tradiției omenești. Mă mulțumesc cu Stânca Veacurilor - Hristos. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
La acele congrese se iau mai mult hotariri cu caracter organizatoric. Nicicum nu se pune problema introducerii unor obiceiuri pagane ambalate in invelis crestin. Nu se aduc adaugiri la Sfanta Scriptura.
|
|
|
|||
|
|||
|
Organizatoric zici? Pai atunci can s-a luat hotararea de a tine sabatul , de a se imbraca intr-un mod care a starnit rasul si apoi s-a abandonat, de a se vinde cartile profetesei... etc, astea au fost hotarari organizatorice??
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Pentru dumneata nu e bine nici să le dai gratis ("pe sub porțile oamenilor"), nu știu ce te-ar mulțumi... care etc.? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Pe noi pe creștini ne învață Biblia: Col 2.16-17 “Nimeni deci să nu vă judece pentru mâncare sau băutură, sau cu privire la vreo sărbătoare, sau lună nouă, sau la sâmbete, care sunt umbră celor viitoare iar trupul (este) al lui Hristos.” Rom.14.6 “Cel ce ține ziua, o ține pentru Domnul; și cel ce nu ține ziua, nu o ține pentru Domnul. Și cel ce mănâncă pentru Domnul mănâncă, căci mulțumește lui Dumnezeu; și cel ce nu mănâncă pentru Domnul nu mănâncă, și mulțumește lui Dumnezeu.”
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Aici nici măcar nu se folosește cuvântul sabate, e vorba doar de zilele de sărbătoare ale evreilor, pe care unii creștini încă le mai țineau (Paște, Cincizecime, etc.) |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| CASATORIE ALBA | nicoleta23 | Stiri, actualitati, anunturi | 79 | 05.07.2021 14:02:53 |
| 'CALUGARIA ALBA' | Nosam | Nunta | 65 | 03.12.2020 15:32:51 |
| Calugaria alba | Angela | Calugarul | 169 | 06.01.2018 23:37:30 |
| Casatoria alba | Adriana_Crestina | Nunta | 7 | 11.08.2011 22:32:25 |
|
|