![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Hehe,foarte frumoase si nostime!
Sa vedem ce am mai gasit si eu: ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Si eu am o prietena fotograf! Ii place nespus de mult sa fotografieze florile!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ce pozeee frumoaseeeee pe topicul astaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va multumesc tuturor pentru ca mi-ati incantat privirea si mi-ati rasfatat sufletul cu pozele astea... Sa fiti iubiti cu totii! ![]() ![]() ![]() PS-abia acum am vazut acest topic...SUPERB! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mare e Dumnezeu in intreaga Sa creatie ! Cand te gandest ca noi , pana acum , nu cunoastem decat partea vazuta ( stiuta ) din cele create si lasate de El ! Cata frumusete va sa fie dincolo de lumea asta . . . ! Multumim din suflet , Mirela !
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O problema cu un prieten . | Templier Knight | Generalitati | 3 | 12.03.2012 14:01:38 |
Parerea unui prieten ! | ionion | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 19.10.2010 22:49:48 |
Am un caine si un prieten, om | eodor nastasa | Generalitati | 26 | 25.07.2010 14:10:14 |
Televizorul, dusman sau prieten? | amatyyy | Generalitati | 35 | 31.12.2009 02:11:57 |
prieten vs religie | mirelat | Generalitati | 30 | 10.11.2009 22:15:07 |
|