![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce te face sa crezi ca acest tip de cunoastere, teologic, este valid?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Acesta e modul de cunoastere valid, ne-o spun cei care au ajuns la dumnezeire, dar tu nu poti pricepe daca nu faci un minim efort de a te detasa macar putin de maimutzica aia a ta! ![]()
Pe noi inșine și unii pe alții și toată viața noastră lui Hristos Dumnezeu să o dăm. Last edited by glykys; 04.11.2009 at 13:07:09. |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=ghemis;178341]
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
V-am mai rugat sa imi dati 1 exemplu macar de cunoastere prin revelatie a unui fapt ce poate fi verificat si validat stiintific si nu putea fi obtinut pe caile cunoasterii stiintifice. Pina atunci, sint vorbe goale, poezie, spune-i cum doresti si am tot dreptul sa fiu gicacontra. In legatura cu teoriile argumentate si sustinute de forumisti eu asa avea mai multe rezerve, dupa cum se vede multe din ele se bat cap in cap, singura lor legatura fiind ca sint la fel de fanteziste. |
|
||||
|
||||
![]()
Tocat, Dumnezeu este mai presus de orice lucru din creatie. E firesc sa crezi ca e fantezie Dumnezeu, de vreme ce nu-L vezi. Dar e nefiresc sa ramai in starea in care te afli, pentru ca El poate fi vazut.
|
|
|||
|
|||
![]()
In ce stare ma aflu?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Sincer, intrebarea nu-si are rostul. vorbim despre o cunoastere existentiala nu una abstracta sau teoretica. Intrebarea este ceva de genul "ce te face sa crezi ca lumina de care te impartasesti este lumina si nu intuneric?" sincer, asa suna intrebarea pentru mine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru dialog te rog sa mai consulti si dictionare de specialitate, teologic poate ca este greu, dar unul filozofic poate ca iti este la indemana. Cauta pentru cunoastere si contemplare sensurile si vei observa ca nu mai sunt cele din DEX. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vesnicia iadului | costi21 | Din Noul Testament | 14 | 26.02.2013 17:01:34 |
Focul iadului | Profetul de carton | Secte si culte | 500 | 29.12.2012 16:49:09 |
Socant: avem dovada existentei iadului! | Florin-Ionut | Alte Religii | 11 | 11.11.2010 17:08:08 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|