![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu stiu daca sunt firesti astfel de crize existentiale, cred ca mai degraba nu, ele arata un suflet ales, interesat de teme mari, nu doar de cele de suprafata. Te intrebi daca nu cumva ai venit si pentru altceva decat propria mantuire. Da, eu cred ca da. Eu cred ca fiecare dintre noi are de savarsit o LUCRARE si ca i s-au dat si talantii pentru a o duce la bun sfarsit. Acesta lucrare la unii oameni e mai speciala. De exemplu la profeti, prooroci, apostoli, sfinti, etc., aceasta lucrare are o importanta deosebita in planul Lui Dumnezeu. Dar lucrarea nu e obligatorie. Omul are libertatea de a si-o asuma sau nu. Nimeni nu e obligat s-o faca. Dar facand-o, mantuirea e mult ajutata si rasplata e mai mare. Cum iti dai seama care e lucrarea ta? Buna intrebare si grea totodata. Sigur, exista la indemana raspunsul cu duhovnicul. E "cliseu" spune eclat_de_lune. O sa dau altul "necliseu" (sper). Aionut, fiecare avem in inima mintii noastre un locsor sfant. E locul pe unde se "uita" Hristos in tine si "gura" cu care iti vorbeste: e constiinta ta. Dar poate ca e acoperita de praful cotidian al pacatelor noastre zilnice, si atunci tu trebuie s-o speli. S-o speli de tina cu lacrimi curate izvorate din inima ta si atunci, ea, constiinta, iti va "vorbi". Ascult-o bine...
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Mi se intampla deja putin prea des | cred_cu_adevarat | Generalitati | 8 | 04.11.2011 15:14:56 |
| 2012 - Si daca totusi... | OmuBun | Teologie si Stiinta | 75 | 09.08.2010 17:29:15 |
| deja vu... | tigerAvalo9 | Generalitati | 22 | 21.04.2010 15:40:24 |
| Despre deja-vu | Adelinne | Generalitati | 13 | 10.05.2009 17:01:06 |
|
|