![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
... sau la "Trei Sarmale", langa Plopii fara sot. Si de acolo nu mai e mult pana la Bucium.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Chiar cand intentionati sa va mai vizitati orasul natal??? |
|
|
|||
|
|||
|
plec pe 14 noiembrieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, pt 2 luni aproape....mama, abia astept
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Din copilarie, imi aduc aminte de sticlele cu gat gros si capac din staniol pentru lapte. Nu circulam in masini cu airbaguri. Nu era cunoscut cuvantul pedofil, trevestit sau cel putin nu era atat de cunoscut ca acum. Vecinii mei nu mergeau la psiholog. Nu aveam internet, dar aveam curtea plina de prieteni. Sa vorbesc acum de bicicleta Pegas, de cartea Ciresarii, de suc precum Braga, de diafilm, de surprizele de la guma de mestecat (pe care o cumparam de la tigancile din curtea scolii), risc sa fiu plictisitor. Insa, eu eram fericit si atunci.
|
|
|
||||
|
||||
|
am facut armata in copou... imi place mult parcul...
|
||||
|
||||
|
Si mieeeeeeeeeeee!!!! parcul meu favorit din toata lumea
|
|
|
||||
|
||||
|
si parcul de la teatru, din fata catedralei e frumos. vara, cand vin toti artistii acolo, si unii picteaza, altii canta... e placut sa te plimbi, mangaiati de razele soarelui...
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| ce ati face in locul meu? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 27 | 07.07.2012 10:26:01 |
| Locul unde sa ne dam Buna ziua | dobrin7m | Generalitati | 187 | 01.03.2011 17:02:29 |
| Locul nasterii Maicii Domnului | NECTARIE | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 20.01.2011 02:05:02 |
| Articol - Sa moara un Rege in locul meu | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 30.10.2008 17:28:21 |
| locul de veci | Dia20_diana | Eutanasia | 4 | 14.02.2008 22:40:40 |
|
|