![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
topicul are denumirea lui, data de cine a dat-o, daca vrei sa se vb de oameni in general, deschide tu alt topic, nimeni nu te impiedica. ceea ce vreau eu ca tu si multi altii sa intelegeti este ca respectand pe altii vom fi respectati. si nu arunca nimeni dintre noi cu pietre in romani, ar fi absurd, ca doar si noi romani suntem...sunt doar concluzii trase in urma celior traite si vazuta "afara". si acolo sunt parti negative dar cele pozitive le acopera. PS. zambeste tu lumii o zi, indiferent de e necajita, suparata, vesela, etc si ai sa vezi tu in primul rand cum ai sa te simti. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu chiar zambesc...prea mult uneori : )
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate trebuie facute si diferente zonale, sudul tarii e mai grosolan în comportament decât Ardealul iar Moldova e pe la mijloc. Oltenia cred ca e de mai bun simt decât Bucurestiul si Dobrogea.
Poate ar trebui mutata capitala în Ardeal, unde oamenii sunt mai de bun simt, mai harnici si mai organizati, ca sa traga si restul tarii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toata lumea stie ca noi cei din sud suntem niste magari. Poate am putea sa schimbam numele Ardealului in Romania, si restul tarii sa se numeasca SubRomania, si locuitorii "subromani"?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
de ce-ti bati capul cu prostioare de genul asta. vrei nu vrei, toti alcatuim familia ta si trebuie sa ne accepti cum suntem... si asta e valabil pentru toti finii observatori ai caracterului "romanesc"... ai luat mere??? ![]() Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Ce sariti toti daca spun lucrurilor pe lume? Nu regret ca am pus titlul topicului asa. Asta e una din bolile noastre, si daca n-o numim cum o sa ne vindecam? Spuneti voi...
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() era vorba in general de romani. asta e... cu asta defilam... degeaba filosofam. pot sa te aprob. dar oare cei care trebuie sa auda unde sunt? crezi ca eu nu sunt siderat de ce vad in jur? dar... na. daca vrei tu, discutam...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mari Romani | lore86 | Generalitati | 31 | 31.07.2013 18:30:46 |
Mentalitatea la romani | costel | Generalitati | 13 | 12.03.2012 22:04:33 |
Talentatii romani | Scotianul | Generalitati | 18 | 13.02.2012 19:25:31 |
ipocrizia la romani | Mari28 | Generalitati | 1 | 11.02.2011 16:21:17 |
ROMÁNI NEDREPTATITI | C-tin | Teologie si Stiinta | 16 | 12.01.2009 21:45:14 |
|