Citat:
În prealabil postat de truthtostone
emanouela,astfel de pareri isi poate face orice natie despre ea insasi.Crezi ca aia zambesc mereu si sunt "miere",iar noi "cactushi" ?Noi ne-am invatat sa nu fim din aia: "esti bine ? iti trebuie ceva?iti dau ceva?mai vrei?ce faci ?" pentru ca vorba multa saracia omului si noi si-asa suntem saraci :D.Ceri si ti se va da.Plus ca mai bine ma saluta cu gura dreapta si adevarat,decat cu gura pana la urechi (doar pentru a-si face datoria).Pai daca eu cer zambet pentru zambet,vamesii ce fac?
tot ce spun este ca sunt tari (dezvoltate) unde sunt oameni cu bune si cu rele,diferenta este ca ei nu se plang ca noi,caci de s-ar plange si si-ar arata toate defectele.....Mai tin sa mentionez ca este un forum-crestin si chiar destul de oficial as putea spune.Cred ca la topic ar fi trebuit pus "Oameni crispati, certareti si frustrati".Atatea sute de mii sau chiar milioane de vizitatori vad ca "noi suntem inferiori din punct de vedere uman",asta sustinut cu argumente....puerile.E mai buna Danemarca,cea care are cei mai multi donatori de sperma din lume?Da...normal ca e,ei au dreptul ca "sunt la moda","sunt superiori".Sa nu mai mentionam cand arata la stiri imagini de prin alte tari si auzim : "Uite-aici tara...acolo sa stai,nu aici in ***** de Romanie.Fara sa se gandesca la faptul ca nu datorita arhitecturii,un popor este bun.
Se pare ca ne dezbinam in sine.Raul este la nivel de om,nu de roman
emanuela,scuze daca postul acesta pare mai intepator,este directionat catre mai multi,doar ca de la tine am dat "quote-ul".
|
nu e intepator deloc, la urma urmei fiecare e liber sa aiba cate o parere. eu una, vorbesc in cunostinta de cauza, si nu ma refer la tina cand spun asta. parerea mea este ca exista o mare lipsa de respect fata de cel de langa noi, in Romania; iar de aici pleaca multeeeee, inclusiv saracia tarii...nu poti sa spui ca suntem o tara saraca...resurse avem, slava domnului, insa din lipsa de respect, cei de sus, fura, isi bat joc de noi. daca o iei de la clasa de "jos", sa o numim asa, pana la clasa de "sus"...exista o mare lipsa de respect.
topicul are denumirea lui, data de cine a dat-o, daca vrei sa se vb de oameni in general, deschide tu alt topic, nimeni nu te impiedica.
ceea ce vreau eu ca tu si multi altii sa intelegeti este ca respectand pe altii vom fi respectati. si nu arunca nimeni dintre noi cu pietre in romani, ar fi absurd, ca doar si noi romani suntem...sunt doar concluzii trase in urma celior traite si vazuta "afara". si acolo sunt parti negative dar cele pozitive le acopera.
PS. zambeste tu lumii o zi, indiferent de e necajita, suparata, vesela, etc si ai sa vezi tu in primul rand cum ai sa te simti.