![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am primit un mesaj pe mail pe care il impartasesc si celorlalti, in speranta ca este folositor:
"SFATURI PENTRU GRIPA AH1N1 Singurele porti de intrare ale virusilor sunt nările și gura / gâtul. Într-o epidemie globală de această natură, este aproape imposibil să nu intrăm în contact cu virusul H1N1 în ciuda tuturor precauțiilor. Contactul cu virusul H1N1 nu este o problemă atât de mare pe cât este proliferarea. Chiar dacă sunteți încă sănătoși și nu prezentați niciun simptom al infecției cu virusul H1N1, pentru a evita proliferarea, agravarea simptoamelor și dezvoltarea unor infecții secundare, câțiva pași foarte simpli, pași nu pe deplin subliniați în majoritatea comunicatelor oficiale, pot fi practicați (în loc să ne concentrăm pe modul de stocare a medicamentelor antivirale): Spălarea Spălarea frecventă a mâinilor •Abordarea "Jos mâinile de pe față". Rezistați tuturor tentațiilor de a vă atinge orice parte a feței (cu excepția cazului în care vreți să mâncați, să vă spălați,etc). Faceti gargară de două ori pe zi cu apă călduță sărată (folosiți apa de gură Listerine dacă nu aveți încredere gargară în sare). Virusul H1N1 durează 2-3 zile după infectarea inițială în gât / cavitatea nazală până să prolifereze și să manifeste simptomele caracteristice. Simpla gargară previne proliferarea. Într-un fel, gargara cu apă sărată are același efect pe o persoană sănătoasă pe care medicamentul Tamiflu îl are pe o persoană infectată. Nu subapreciați această metodă de prevenire simplă, ieftină și puternică. În mod similar punctului nr. 3, curățați-vă nările cel puțin o dată pe zi cu apă călduță sărată •Nu toată lumea poate fi pricepută la Jala Neti sau Sutra Neti (poziții Yoga pentru a curățarea cavităților nazale), dar suflarea puternică a nasului o dată pe zi și curățarea ambelor nări cu bețișoare din bumbac înmuiate în apă călduță sărată este foarte eficientă în scăderea numărului populației cu infecție virală. Sporiți-vă imunitatea naturală cu alimente bogate în Vitamina C ( fructe citrice). Dacă trebuie să luați tablete de Vitamina C sub formă de supliment, asigurați-vă ca acestea conțin și Zinc pentru a accelera absorbția. Beți cât mai multe lichide calde. Acestea spală virușii de proliferare din gât înspre stomac acolo unde nu pot supraviețui, prolifera sau produce niciun rău." Sfaturile nu-mi apartin, ele sunt primite intr-un mesaj. Presupun ca sunt utile. Ne ajuta Dumnezeu sa scapam si de pacostea asta. |
|
||||
|
||||
![]()
Am citit fugitiv posturile si mi-a fost dat sa vad lucruri bunisoare dar si niste lucrurii de-mi vine sa ma tot duuuuc...
Parearea mea: - "Dumnezeu ne da dar nu ne baga in traista"; - Dumnezeu ne-a dat cap si creier ca sa le folosim nu sa le purtam de frumusete; - Dumnezeu ne-a dat limba sa comunicam nu sa aruncam cu vorbele in vant(ca doar nu ne doare); Ce tot atatea polemici cu imbolnavirile astea ....? Mai fratilor...,am mai spus eu cuiva, suntetm ortodocsi sau nu...? Credem cu adevarat sau numa asa de forma ca sa apartinem si noi unui cult religios? Uitati cum sta treaba...datoria noastra e sa ne protejam cat ne sta in putinta, trebuie sa facem tot ce e omeneste posibil si sa ne rugam cu credinta Domnului(cei care cred), restul intra in alte "elea", stiti voi>ispitirea lui Dumnezeu.... Daca facem tot ce suntem datori sa facem dar mergem cu indoiala la Sf. Biserica si privim cu indoiala Sf. Taine...atunci halal ortodocsi mai suntem fratilor... Sa nu vb de domnii declarati atei... ![]() ![]() Boli, cipuri, daca astea pot sa-mi fure credinta atunci le voi refuza(cipurile si alte asemenea dracovenii)iar daca nu....Uitam fratilor cine e Dumnezeul nostru si ne ducem pe râpa la vale...un singur cuvant dar ce spun eu- un singur suspin din inima ne poate darui mantuirea...ne legam la ochi cu lucrurile de suprafata si uitam adevarata credinta...ma impiedica pe mine cipul sa merg la sf biserica sau sa fac milostenie, sau sa devin un mucenic?raspundeti voi la intrebarile astea .... |
|
||||
|
||||
![]()
10 puncte pentru Adriana.
e printre putinii care au venit cu ceva folositor...bravo adriana ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pentr un crestin Biserica si lucrurile sfinte prin care lucreaza harul dumnezeiesc cel nevazut au ca scop tamaduirea si vindecarea noastra nu imbolnavirea noastra. Trebuie sa intelegem ca Dumnezeu intr-un mod pedagogic ne incearca, insa de foarte multe ori noi nu intelegem pedagogia Lui.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar si in viata Bisericii vor aparea schimbari si nu intotdeauna preotii le vor putea face fata. Unii, ca sa ramana preoti, fie vor tacea, fie vor spune ca microcipul e benefic. Citeste volumul ,,Trezire duhovniceaca'' de Parintele Paisie Aghioritul. Dumnezeu sa ne intareasca pe toti, caci, daca, asa cum spunea parintele paisie Aghioritul, vom evita raul cel mic, il vom putea evita mai usor si pe cel mare. Pe plan social, prin microcip devenim dependenti de sistem, iar pe plan duhovnicesc pacatuim, caci cele trei capitole din Apocalipsa mentionate ne avertizeaza sa nu ne insemnam cu 666. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bine spus georgeval.
Asta este problema: noi nu intelegem cum lucreaza EL, nu stim, de aceea avem frica si nesiguranta. Nu din necredinta. Pe unii ii vindeca, pe altii nu, la unii le da copii, la altii nu, pe unii ii ia tineri/copii, pe altii ii lasa 120 ani. Cine sa priceapa. Cat am dori sa ne spuna, sa ne arate/explice ce plan are cu noi! Sa nu mai ratacim. |
|
||||
|
||||
![]()
Si asta numai prin rugaciune statornica si indelungata si unita cu post. Noi nu obisnuim sa staruim in rugaciune sau sa facem din suferinta semenilor nostri suferinta noastra si sa ne prezentam inaintea lui Dumnezeu cu suferinta semenilor ca si cum ar fi a noastra. Cum a fost cazul femeii cananeence cand a insitat pentru fiica ei si a zis: "Doamne ajuta-mi" nu "Doamne ajuta-i copilei mele".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am primit niste link-uri, vi le dau si voua, sa judece fiecare cu mintea lui ceea ce vede si citeste: http://www.220.ro/EftZ8tmvY5/Adevaru...ccinul-Gripei- Porcine http://antivaccin.tk/ As mai adauga la acele sfaturi inca ceva: atunci cand va curatati narile cu apa sarata, luati in palma apa sarata, astupati-va o nara si "prizati" apa pe cealalta nara. Nu e placut, dar efectul este foarte bun pentru sinusuruile voastre. Moare si mama virusilor! De asemenea, cand va doare gatul, faceti gargara cu apa sarata, sau, daca cineva mai are pe undeva (caci e greu de gasit), dati-va cu petrol lampant in gat (se pune vata pe o coada de lingura de lemn- astfel nu e pericol sa alunece vata pe gat- impregnata in petrol). Mi-am amintit aceste lucruri din copilarie, cand sora mea ma "chinuia" cu gargara si petrolul, iar faza cu trasul apei pe nas am invatat-o in Grecia de la cineva care facea treaba asta in apa marii. Iar pentru nas infundat: se pune faina de malai pe soba incinsa, se aspira fumul ce-l face faina prin ardere, care cat poate. Multa sanatate tuturor si Dumnezeu sa ne aibe in paza! |
|
|||
|
|||
![]()
Si cam la cite gargare rezista pielea noastra?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
A început pervertirea celor sfinte! | colaps | Generalitati | 21 | 07.07.2010 03:58:13 |
H1N1 - Finlanda | andreicozia | Generalitati | 3 | 27.10.2009 16:51:51 |
mercur in vaccinul pt H1N1 | andreicozia | Generalitati | 0 | 03.08.2009 03:58:45 |
Extinderea virusului H1N1 | andreicozia | Generalitati | 48 | 05.06.2009 14:07:01 |
|