![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
|
|||
|
|||
![]()
Ziceam ca suna rau pt ca in romana exista expresia "a te maimutari"
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricarui lucru ii poti gasi o parte negativa, depinde doar de viziunea ta |
|
|||
|
|||
![]()
ne ne ne ne, nu-i cu acelasi inteles. To monkey around inseamna a nu fi serios, si poate fi si cu sens ghidus, nu e asa negativ ca maimutareala, care inseamna a imita pe cineva in mod caraghios sau a te stramba. Dar oricum nu e vorba de limba engleza. In orice caz in romana suna putin mai urat.
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu deloc, e vorba de nuanta. Am studiat lingvistica si as putea sa-ti tin o disertatie stiintifica de pagini intregi pe tema asta, dar nu e locul potrivit pt asta
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Acesta este unul din descendentii familiei din care te tragi ? Sti ceva, sicer, nici un om beat, daca l-ai pune in fata oglinzii, in timp ce o mie de oameni i-ar spune ca seamana cu maimuta, tot nu ar crede.
Am o sugestie. Du-te in fata oglinzii si uita-te bine la tine. Daca nu e nimic deosebit, mai incearca inca o data, dar fi sincer cu tine insuti. Apoi incearca sa evaluiezi singur ce ai vazut si sa scri pe o foaie.Daca poti, ia o maimuta si pune-o alaturi de fata ta. Uitati-va amandoi in oglinda si trage o concluzie. Daca vei ramane la aceleasi pareri, inseamna ca nu vrei sa recunosti ca oglinda te reprezinta motamo pe tine, asa cum esti. |
|
|||
|
|||
![]()
oamenii au un stramos comun cu maimutele....pfff stupid! nu pot sa cred asa ceva.
in schimb pot sa cred in oameni facuti din tarana, smochini malefici, virgine care nasc, apa prefacuta in vin si intr-un zeu care macelareste oameni cu milioanele in carticica mea de capatai. aceastea sunt lucruri cu adevarat palpabile, bine ancorate in realitate, in care se merita sa crezi ![]()
Mark Twain - "It ain't those parts of the Bible that I can't understand that bother me, it is the parts that I do understand." Stephen F.Roberts - "I contend we are both atheists, I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours." |
|
|||
|
|||
![]()
Scrie clar in biblie la Geneza primul capitol numai ca istoricii de-a lungul veacurilor nu vor sa vada lucrurile adevarate.Cine stie ce tot zic ei Charles Darwin si astia nu pre aveau treaba cu crestinismul chiar dak Darwin a fost baptist sau mai stio io ce o fi fost el
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1.Nu inteleg de ce esti atat de impulsiva cand discuti cu niste oameni care au niste pareri diferite de ale tale;o discutie se poate purta si in alti termeni.Ma pot gandi,eventual ca esti foarte tanara si iti lipseste maturitatea. 2.Nu am inteles de ce ai mai deschis acest topic,deoarece deja exista altele pe teme similare,singurul motiv pe care il vad este,poate,sa se mai iste ceva zazanie... 3.Doresc sa iti spun ca domnii carora li te adresezi au o doza de inteligenta destul de mare si sunt educati (cei care nu au fost s-au autoeliminat de pe forum),in timp ce tu,sa imi fie cu iertare,dar faci destule greseli de ortografie,caz in care personal nu mi-as permite sa abordez cu atata superioritate pe interlocutori. 4.Si nu in ultimul rand,as dori sa iti spun ca fiecare om are libertatea data de la Dumnezeu sa faca absolut ce doreste,greselile le va suporta pe barba sa. Nu esti in masura sa iti judeci semenii,nici nu ai puterea sa ii schimbi daca ei nu doresc sau nu simt sa o faca,iar daca totusi iti doresti sa raspandesti invataturile lui Iisus,aceasta se poate face doar prin iubire si respect,pentru ca si ei sunt tot creatia lui Dumnezeu ca si tine. Deci,draga prietena,poate mai multa ponderare nu ar strica. Last edited by heaven; 12.11.2009 at 08:45:58. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Esti pregatit? | vultur77 | Generalitati | 1 | 23.11.2011 00:29:41 |
esti varsta de 33 ani una fatidica? | ingerul_pazitor | Generalitati | 46 | 02.01.2011 20:30:57 |
Iubeste-ma asa cum esti tu ! VIDEO | carmina | Mari Duhovnici si predicile lor | 10 | 21.03.2009 20:37:29 |
Iubeste-ma asa cum esti tu | TeoH | Generalitati | 3 | 11.09.2008 18:48:12 |
|