Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.11.2009, 15:52:26
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eutifievv_emi Vezi mesajul
Acesta este unul din descendentii familiei din care te tragi ? Sti ceva, sicer, nici un om beat, daca l-ai pune in fata oglinzii, in timp ce o mie de oameni i-ar spune ca seamana cu maimuta, tot nu ar crede.

Am o sugestie. Du-te in fata oglinzii si uita-te bine la tine. Daca nu e nimic deosebit, mai incearca inca o data, dar fi sincer cu tine insuti. Apoi incearca sa evaluiezi singur ce ai vazut si sa scri pe o foaie.Daca poti, ia o maimuta si pune-o alaturi de fata ta. Uitati-va amandoi in oglinda si trage o concluzie. Daca vei ramane la aceleasi pareri, inseamna ca nu vrei sa recunosti ca oglinda te reprezinta motamo pe tine, asa cum esti.
Comic e faptul ca sunt atatea rase de maimutoaice, si s-au codit ei asa, au gasit o maimuta la fel de imblanita, dar cica mai asemanatoare cu Omul...si gata au inceput sa brodeze si sa croseteze pe marginea ideii inovatoare

Te rog sa vizualizezi toate rasele alea de maimute gasite de mine, care nu au absolut nici o legatura cu omul, si care mai mult de atat sunt exact asa cum erau in urma cu milioane si sute de ani, deci nu au chelit, nu s-au inaltat, nu s-au gandit sa se imbrace, nici sa-si construiasca adaposturi si case, sau sa-si faca unelte

Ma intreb si eu cu mintea mea redusa, cum Domnule omul a inventat intr-un singur secol: radioul, PC-ul, telefonul mobil, televizorul( ca sa nu mai spunem ca in decurs de cateva zeci de ani a si evoluat de la alb-negru la color), aparatele foto digitale, masina de spalat, aspiratorul, anestezia, microfonul, cafeaua instant, nailonul, clonarea si cate si mai cate alte inventii...si nici un alt animal nu a inventat vreodata ceva si nici nu cred ca si-ar putea pune vreodata problema sa evolueze cumva????

Oare nu e foarte clar ca animalele si oamenii au structuri total diferite si deloc asemanatoare?

Toata teoria asta cu maimutele mie imi spune ca e un blocaj si o deviere de la Adevar, si se aloca atatea minti si resuse in sprijinirea acestei teorii, si ma intreb ce se va intampla cand totusi aceiasi oameni vor ajunge la concluzia ca de fapt au urmat un fir gresit...

Last edited by AndruscaCIM; 12.11.2009 at 15:54:45.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Esti pregatit? vultur77 Generalitati 1 23.11.2011 00:29:41
esti varsta de 33 ani una fatidica? ingerul_pazitor Generalitati 46 02.01.2011 20:30:57
Iubeste-ma asa cum esti tu ! VIDEO carmina Mari Duhovnici si predicile lor 10 21.03.2009 20:37:29
Iubeste-ma asa cum esti tu TeoH Generalitati 3 11.09.2008 18:48:12