![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
64. Dar sunt unii dintre voi care nu cred. Căci Iisus știa de la început cine sunt cei ce nu cred și cine este cel care Îl va vinde. Planul de mantuire al Lui Dumnezeu fusese stabilit inca de la inceput. Episodul vanzarii era prevazut, nu planificat. E o diferenta de nuanta. Planul Lui Dumnezeu se implineste intocmai si negresit. Misiunile negative din plan nu sunt planificate, ci doar prevazute prin prestiinta, in schimb cele pozitive, da. Exemplu: Ioan Botezatorul a avut o misiune clara, moartea lui, insa, nu a fost planificata, ci doar prestiuta. Deci punctele bune, pozitive din derularea planului sunt planificate, pe cand cele negative, doar prevazute, prestiute.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ratiune si Credinta | tara tara vrem ostas | Generalitati | 31 | 05.08.2011 22:06:42 |
Ratiune si Treime | naephius | Teologie si Stiinta | 36 | 29.07.2009 18:47:30 |
|