Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.11.2009, 01:49:59
Maranatha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Stii ce? Asta a fost si parerea mea. Este imposibil sa devii atat de fanatic, dintr-odata. Eram ferm convinsa ca e vorba de o "sora"... Dar am o prietena a carei parinti sunt si ei "penticostali" si cand vin la Londra mai merge cu ei la adunare... asa, de dragul lor, ca nu cunosc pe nimeni. Am rugat-o sa investigheze si cica nu e nici pe departe vorba de o femeie... Si apoi, prietenilor nostri chiar nu le vine sa creada. Cel mai bun prieten al lui (fost, ca acum numai "frati" vede), zice ca sigur il drogheaza, ca i-au spalat astia creierul, ca e cu totul alta persoana decat inainte... Si la petreceri... predica din Biblie, altceva nu face.
De fapt ,nu cred ca intelegi prin ce trece el. Nasterea din nou ,gasindu-l pe Isus in viata ta , este o perioada tumultuoasa, de mari schimbari ,care se traieste cam rar in BO.
Faptul ca tu intelegi Cuvintul ,iti da un mare imbold de a spune si altora .Citeste pasajul cind se adreseaza Domnul lui Nicodim ,care nu intelegea cum e cu nasterea din nou.
Am trecut si eu pe aici. In momentul acesta face aceeasi greseala pe care o faci si tu.
El zice ca a gasit o biserica mai buna,iar tu tii ca esti in biserica care trebuie si atit.
Amindoi gresiti pt ca nu va uniti in Hristos. Lasati teologiile fiecaruia si axatia-va pe relatia voastra-. Puteti sa va rugati impreuna ,pe teme comune .E cel mai bun lucru.
Sint sigur ca dupa "luna de miere" isi va mai reveni . (daca nu ve deveni vreun fundamentalist ceva,care numai el are adevarul)
Nu incercati sa va convertiti unul pe altul.
Tine minte , Evanghelia poate "spala" creierul oricui.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti despre.... mihnea45 Generalitati 10 22.10.2010 15:27:53
ce parere aveti despre tarot tarot Generalitati 10 11.10.2010 11:32:43
Ce parere aveti despre OZN-uri? alexdu Generalitati 52 04.02.2010 18:46:56
Ce parere aveti despre margarina? emiliabirgau Generalitati 33 03.09.2009 20:16:48
Ce parere aveti despre antropozofi ??????? ARHANGHELUL Generalitati 10 07.01.2007 17:47:54