![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
prietene, deja o iei pe aratura! gelozia este o putere a sfuletului? wow ! gelozia este cancer pt. suflet, boala, gelozia distruge nu e nicio putere a sufletului! iar cheia intelegerii sta in iubire nu in gelozie! cumva la tine Nord e Sud si Sud e Nord!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"iubitule! da draga mea! ai fost tu cu fufa aia? da iubirea mea, da' n-a fost ceva interesant! si?! cum adica draga si?! nu face pe prostu si zii tot! ce sa zic draga!? zii, era buna la pat? nu prea draga! tu esti mai buna!?" asa ti-a zis? sau ai aflat tu de la pretenii lui? au venit sacalii aia si l-au parat! da' tu esti fata mare de esti asa strofocata ca iubitul tau are nitzica experienta sau poate multa?! inca o intrebare! daca tot a fost iubire intre ei, nu inteleg cum ai aparut tu in asa zisa iubire dintre ei!? i-ai despartit tu sau a parasit-o el pe ea pt. tine? |
|
|||
|
|||
![]()
aaaaa deci ea l-a parasit pe el! wow! pai atunci e grav! statistic vorbind un mare procent din femeile care se culca ocazional cu un barbat e pt. ai da o boala venerica! ups! t-am speriat? fa-ti un control (asta in caz ca ai avut contact cu el) mai bine amandoi! parerea mea!
|
|
|||
|
|||
![]()
prietene, ce sa implice? adevarul e ca fara voia ei sistemul limfatic nici nu-si face treaba de a transporta substantele nutritive si preia deseurile celulare! foarte tare!
|
|
|||
|
|||
![]()
draga fata, tu chiar ai o mare problema! iar baiatul tau e chiar bazat! sa-ti zic una! cand urasti, urasti pt.ca inca mai sunt sentimente la mijloc!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
oftez dupa aceasta putere! daca as reusi macar pt. o secunda sa nu mai gandesc nici macar un gand sa nu-mi treaca prin mintea mea haotica atunci cu siguranta L-as auzi pe Domnul cum imi vorbeste!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca tu tanjesti dupa o telenovela, de fapt (urmarind implicarea ta in topic)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
o, da! sigur! ce simplist esti in gandire! yo unu as vrea sa-l vad pe ala care traieste in viitor! da' daca traiesit in bucuriile trecutului nu mai e diavolul! da' daca yo imi doresc pe viitor sa ma mantuiesc inseamna ca diavolul e de vina? |
|
|||
|
|||
![]()
hopa! nu mai este ura! uraaaaaaa, nu mai este ura!
|
|