Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.11.2009, 20:15:12
filotheea_m filotheea_m is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.11.2009
Implicit

Doamne ajuta si multumesc, Anna21 si Anna!

Nu ma cheama Filotheea, desi mi-as fi dorit, insa toti suntem iubiti de Dumnezeu (filos Theos).

Eu am citit foarte multe carti in viata si mi-am format o parere despre iubire. Am crezut in dragoste la prima vedere, completa si deplina. Dragoste la prima vedere a fost intre mine si sotul meu, insa chestia aceasta de dinainte de casatorie m-a zdruncinat teribil, caci mi-a aratat ca nu era COMPLETA din partea lui, de vreme ce in acele momente i-a aparut altcineva (el spune ca i-a aparut involuntar). Sufleteste, SIGUR nu mai tine la acea persoana, si atunci, totusi de ce???...

Ma gandeam ca probabil nu s-a gandit la acea persoana, ci la feminitate, care pentru el, in virtutea experientei sale, nu era decat acea persoana ca reprezentant. Credeti ca ar putea fi o explicatie?

M-ar interesa si impresiile unor barbati care au practicat acel pacat al masturbarii: ce simti in acel moment? Ce vezi?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Desi am murit, sunt viu- Sfantul Ioan Maximovici razvan_m Biserica Ortodoxa Romana 43 04.06.2013 00:43:46
Musulman casatorit religios la Catedrala Dia20_diana Religia Islamica 4 14.11.2010 01:22:44
Rolul nostru in Biserica - desi diferiti , ne unim cu acelasi Domn ! + cristiboss56 Pocainta 0 26.01.2009 18:46:57
casatorit, divortat. pot sa ma cunun iar? ion_cu_vaca Nunta 18 26.11.2006 14:21:57