Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.11.2009, 20:10:21
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Asta a scris-o cand era tanar si nelinistit probabil...
Acu 10 ani daca ma intrebai de Dumnezeu tot la fel ziceam si eu, poate chiar mai rau. Intre timp incepi sa-ti pui intrebari, incepi sa te coci mental, nu te mai satisface orice raspuns. La o intrebare gen: "de ce exista religia?" cand auzi un raspuns "ca sa adune popii banii!" iti dai seama ca ai in fata un produs al massmedia moderne, un ambalaj fara continut, un nimic... Nu mai accepti orice otrava ti se toarna pe limba la tv, pe internet, prin cartile care apar de autori noi "talente descoperite" etc. Important e sa nu stai pe loc, nu lasa sa fii intoxicat, cauta raspunsuri...
Din fericire, stiinta stie acum mult mai multe decit pe vremea lui Einstein si accesul la informatii e mult mai facil. Cred ca in domeniul evolutiei Einstein era un ignorant total.
Reply With Quote
Vechi 18.11.2009, 20:12:55
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Din fericire, stiinta stie acum mult mai multe decit pe vremea lui Einstein si accesul la informatii e mult mai facil. Cred ca in domeniul evolutiei Einstein era un ignorant total.
Sigur, sigur... Einstein ignorant, Topcat foarte inteligent.. in domeniul evolutiei, fireste... Sunt tare curioasa sa vad cine o mai fi zis ca e verisor cu maimuta, in afara de tine...
Vechi 18.11.2009, 20:13:57
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Sigur, sigur... Einstein ignorant, Topcat foarte inteligent.. in domeniul evolutiei, fireste... Sunt tare curioasa sa vad cine o mai fi zis ca e verisor cu maimuta, in afara de tine...
E usor sa afli
Reply With Quote
Vechi 18.11.2009, 20:36:39
christyan
Guest

Implicit

Citat:
E usor sa afli
Topcat...einstein nu a fost ignorant.In Dumnezeu sigur a crezut insa intr-o religie anume a crezut pentru ca A VRUT nu pentru ca ratiunea i-a dicatat asta.Ratiunea te asigur ca i-a dicatat contrariul .. ca acea religie se inseala....insa el a avut vointa .. a preferat sa se simta implinit.
Reply With Quote
Vechi 18.11.2009, 20:57:48
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de christyan Vezi mesajul
Topcat...einstein nu a fost ignorant.In Dumnezeu sigur a crezut insa intr-o religie anume a crezut pentru ca A VRUT nu pentru ca ratiunea i-a dicatat asta.Ratiunea te asigur ca i-a dicatat contrariul .. ca acea religie se inseala....insa el a avut vointa .. a preferat sa se simta implinit.
Ce mai stii tu cum se simtea Einstein...
Era ignorant intr-un domeniu, daca crezi altceva, poti sa imi demonstrezi
Reply With Quote
Vechi 18.11.2009, 21:04:13
christyan
Guest

Implicit

Citat:
Ce mai stii tu cum se simtea Einstein...
Era ignorant intr-un domeniu, daca crezi altceva, poti sa imi demonstrezi
1 la mana demonstreaza-mi tu contrariul la ce am zis eu
2 la mana cred asta pentru ca einstein nu era ignorant , totusi......sa nu exageram...probabil a avut o simpatie pentru credinta ca si multi filosofi pentru ca fara ea pentru multi oameni nu ar mai exista principii morale
3 e posibil sa ai dreptate ca einstein sa fi fost ignorant insa faptele inclina mai mult in favoarea argumentelor mele
Reply With Quote
Vechi 18.11.2009, 21:22:28
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de christyan Vezi mesajul
1 la mana demonstreaza-mi tu contrariul la ce am zis eu
2 la mana cred asta pentru ca einstein nu era ignorant , totusi......sa nu exageram...probabil a avut o simpatie pentru credinta ca si multi filosofi pentru ca fara ea pentru multi oameni nu ar mai exista principii morale
3 e posibil sa ai dreptate ca einstein sa fi fost ignorant insa faptele inclina mai mult in favoarea argumentelor mele
probabil ti-a scapat, am spus ca era ignorant in domeniul evolutiei biologice
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Spiritii ortodocsi Geony Secte si culte 10 17.02.2014 17:49:24
Ultra-ortodocsi Tia Despre Biserica Ortodoxa in general 17 28.12.2009 14:49:44
Pot fi mantuiti si ne-ortodocsi? Iacov Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 95 22.01.2007 15:03:29
Cinefili ortodocsi Aalin Generalitati 5 08.01.2007 19:55:10