![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Voi va aflati prin clasa, buchisind greoi si in mod gresit abecedarul(o versiune cosmetizata) ... |
|
|||
|
|||
![]()
Mi se pare mie sau tu vorbești despre Atoateștiutorul Dumnezeu Tatăl?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ti se pare gresit! La fel cum vi se pare si despre Sf. Scriptura!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Levitic 19:18 "Să nu te răzbuni, șii să nu ții necaz pe copiii poporului tău. Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți. Eu sînt Domnul." |
|
|||
|
|||
![]()
A face corectură la o minciună se numește diversiune? N-am tangențe cu Ministerul de Interne.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aham. Mă speriasem. Înseamnă că vorbeai de tatăl tău...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Problema este ca si prostia umana , mandria si orgoliul sectar ,provoaca greata...acum daca nu mai servesti preparate din porc , de ce iti mai este greata? de prostie , mandrie si orgoliu sectar , cred. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In catehismul ortodox(si in cel catolic, protestant.... - pentru toti crestinii) porunca a IV- suna de cand lumea: "Adu-ti aminte de ziua odihnei....." Iar Biblia din 1914 la fel ca si alte traduceri in Vechiul Testament in Legea lui Moise(Tora - legea pe care Dumnezeu a randuit-o pentru evrei)in Iesirea cap 20 versetul 8 spune "Adu-ti aminte de ziua Sambetei..." Numai ca Tora nu mai e valabila pentru crestini Citat:
Iar izolezi citate..... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. | AdrianAamz | Din Vechiul Testament | 9 | 08.02.2011 10:02:02 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|