![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce nu recunosti si expui adevarul legat de cum decurg lucrurile in cadrul comunitatilor adventiste "veritabile", cum ar fi cele din Germania de exemplu in care White este prezenta si simtita in fiecare por adventist??...cunosc o tipa care numai carti scrise de D-na White avea prin casa, le studia si se raporta la ele clipa de clipa. Totul era interpretat de ea, era si nutritionist, interpreta si Sola Scriptura dupa principiul "Sola White Capacita di Intepretare", si medicina si tot ce vrei....cred ca le stia pe toate femeia aia " in opinia" ei si a adventistilor evident ![]() Sa inteleg ca acum nu se mai respecta absolut nimic din ce a spus si instituit White???? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu prea pomenim de ea pe aici datorită prejudecăților. Și nici nu ne așteptăm să aveți o atitudine pozitivă atâta timp cât aveți rețineri și față cărțile Bibliei. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Paradoxal în aceste librării "creștine" întâlneai doar titluri de genul "Cum să ducem o viață sănătoasă" (titlu atractiv pentru toți vegetarienii, se cunoaște faptul că adventiștii nu consumă anumite cărnuri, sau nu consumă deloc carne), "Adevărata zi de odihnă" și binențeles "Tragedia veacurilor" carte de căpătâi pe care fiecare "creștin" trebuie să o aibă, apărută în mai multe ediții, într-un format de excepție și cu coperți atrăgătoare. ![]() Cum se face atunci că nu sunteți la curent nici cu Biblia sau istoria Bisericii lui Hristos? Cum vă petreceți timpul dacă nu studiind? Scriind tot felul de prostiuțe pe forumul ortodox, și dvs și celălalt sâmbătar? De fapt, au grijă cei de la "adunare" să vă împartă cărțile de îndată ce apar. Până la urmă acesta e adevărul, pentru că aici pe forum au fost postate de către sâmbătași texte din monumentala fițuică "Adevărata zi de odihnă" și din lucrarea de bază a sectei voastre "Tragedia veacurilor" de Ellen G. White.
Singurul scop al vieții e mântuirea sufletului, pregătirea lui pentru a intra în Rai (sf. Calinic) Last edited by ovidiu-s; 19.11.2009 at 17:35:37. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De asemenea Adventistii si-au structurat si initiat cultul pe baza celor spuse de White, ori cum ar putea acum sa nu mai creada in acele lucruri, cand le respecta cu sfintenie, nu e un paradox???.... ![]() Uite ca atat am putut observa eu despre adventistii din Germania, de prin zona Frankfurt-ului...in rest nu am putut observa altceva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am spus că adventiștii nu mai cred ce spunea White, atât că nu prea îi mai citesc cărțile. Tot ce a scris ea nu contrazice învățătura Bibliei. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chiar cum s-ar putea explica decizia de a inlatura din alimentatia unui copil de 6 ani, laptele, untul, ouale, carnea de orice fel...deci absolut orice prajitura, budinca, ciocolata sa contina numai lapte si produse de soia????...sincer nici lucrul asta nu il pot intelege... Sau explicatia data unui astfel de copil, cum ca cei care consuma alimentele interzise lui...mor mai repede? E normal sa dai astfel de explicatii unui copil pentru a distorsiona realitatea si a-l face sa creada in Adventism???? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un raspuns va rog ! | cristian98 | Botezul | 10 | 08.01.2013 01:11:14 |
un răspuns..! | myself00 | Generalitati | 5 | 16.03.2012 17:17:29 |
raspuns | verona | Generalitati | 2 | 23.10.2006 19:44:56 |
raspuns | pompi | Vrajitoria | 1 | 06.07.2006 15:20:47 |
|