![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar la tine tin cel mai mult din acest forum. Deci sa nu ma intelegi gresit, doream sa doar sa alin durerea ta crezand ca-i personala. Acum am inteles ca ar trebui sa fie durerea noastra a tuturor. Ma alatur si eu. Si te rugam chiar, mult de tot, sa postezi cat poti de des, pentru ca de la tine avem ce invata. Iarta-ma daca te-am suparat cu ceva. Doamne ajuta! Sper ca nu ai inteles ca ma refeream la tine propunand acele reguli. Doamne fereste, tu esti cel care e cu mult deasupra lor, prin bunatate si iubire. N-ai jignit nici atunci cand ai fost tu jignit. Deci nu le-am spus vizand pe cineva. Inca o data, iertare.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) | sophia | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 362 | 28.04.2010 16:47:40 |
Forumul nostru | omulet | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 479 | 04.11.2009 15:39:44 |
Abuz sau educatie? | erzbet | Preotul | 77 | 04.07.2008 23:25:46 |
|