![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
prietene, tu te vezi ce scri aici? tu cica vrei sa ajuti, vb de diavol, de plictiseala, de lene, adulter... deja ai luat-o rau pe campii! femeia asta nu e maritata cu diavolul! iar sfatul tau sa ramana grea e chiar ridicol! cred ca nu ai bagat de seama ca femeia specifica faptul ca are niste probleme de fertilitate! toti lipsitii de experienta de cuplu, cel putin, vin cu sfaturi care te fac sa-ti stea minte in loc! inca ceva, pe tine cine te-a indemnat sa dai un astfel de sfat? diavolul stie ce ai de gand sa zici! imi place, ff tare afirmatia ta! numai ca daca stie ce are de zis aceasta femeie cand vrea sa vb cu sotul iei, crezi ca n-o sa stie si ce-a studiat? iar divortul e dupa lege omenesca. si asta fiind doar de starea civila pt. ca odata ce ai jurat in biserica la bine si al greu in fata Domnului nimeni si nimic nu mai dezleaga cununia religioasa! cei care divorteaza si au cununie religioasa in fata Domnului tot casatoriti sunt! apropos, de unde stii tu ca diavolul uraste casatoriile? |
|
|||
|
|||
![]()
O casnicie nelinistita si aparent imperfecta, nu inseamna si o casnicie imperfecta... si asta e clar!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
o, da, lucruri minore! miroare a feminism! Last edited by Dunnamite; 22.11.2009 at 18:48:12. |
|
|||
|
|||
![]()
prietene, e Sf. Pavel! I Corinteni 13 "Dragoste si bunurile ei" si e "...iar dragoste nu am, nimic nu sunt."
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in secunda 1 cred ca e langa aia, prin atitudinea asta nu faci decat sa-i dai un motiv mai bun sa te paraseasca fara sa se se simta prost sau vinovat dupa aia! Last edited by Dunnamite; 22.11.2009 at 19:33:41. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca scopul postului este de a o ajuta pe Ana, ma gandesc ca de asta a postat si si-a spus necazul unor straini dar frati in Hristos, nu ca sa vada ca tu poti sa ii corectezi pe cei de pe forum(dunnamite)..
Iarta-ma, dar atitudinea ta nu este crestina si nu dovedeste decat ca ai confundat forumurile..te ascunzi in spatele anonimatului si te porti ca si cum ai comenta o stire politica iar nu ca si cum ai ajuta un om Asta ne uneste aici, faptul ca in mai mica sau mai mare masura incercam sa il urmam pe Hristos..iar El nu a dat cu piatra..ba din contra, a determinat pe pacatosi sa nu dea nici ei.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
probabil ca daca zic si yo aceiasi poezie, fugi la preot, divolul e de vina... s.a.m.d. probabil as ajuta-o ff mult pe "pusichet"... am obs. ca orice om care vine aici cu o problema, aceleasi sfaturi dati! anonimat? da' tu nu esti in anonimat atunci cand folosesti "username-ul" ? Last edited by Dunnamite; 22.11.2009 at 20:11:09. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt sub anonimat, dar asta nu imi permite sa jignesc alte persoane care posteaza..forumul nostru are ca scop si ajutarea reciproca si sprijinul duhovnicesc, iar eu am considerat ca postarile tale nu isi au locul pentru ca nu ajuta cu nimic persoanei care a initiat topicul..
Iarta-ma daca te-am ranit si te rog gadeste-te la ce am spus, ca nu am spus-o cu rautate..invata sa accepti mai usor criticile ca uneori le meritam si atunci trebuie sa inghitim si sa vedem unde am gresit..nu fii ca acei oameni care isi iau apararea chiar si cand nu au dreptate.. In definitiv, pacea e importanta, nu dreptatea.. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ajutati-ma sunt disperata | patricia2006 | Umanitare | 7 | 02.09.2012 23:47:20 |
O mama disperata va roaga cu lacrimi in ochi sa ii ajutati baiatul | diannaalex | Umanitare | 5 | 23.06.2010 09:05:36 |
|