multumesc Sfinte Nectarie
Si eu l-am descoperit pe Sfantul Nectarie in Formula AS in urma cu aproape un an! M-am rugat mult la el chiar si pentru cele mai mici probleme cotidiane si simt ca daca nu incep ziua citind acatistul nu am forta de a o infrunta. REcunosc ca de multe ori in timp ce citesc mintea se indeparteaza de ceea ce vad ochii dar, imi dau seama destul de repede si imi aduc singura mustrari si ii cer iertare Sfantului. Iar el ma iarta si nu isi intoarce fata de la mine.Spre rusinea mea vara aceasta am fost acasa (lucuiesc in strainatate) si desi imi propusesem sa merg la Biserica din Iasi care ii gazduieste moastele nu am ajuns (desi locuiesc destul de aproape). Incerc sa nu imi mai fac planuri ci ma rog sa-mi se indrume pasii pe caile cele bune. Am multe pacate si am mult de lucrat cu mine ca sa ma curat dar, stiu ca am ajutorul Sfantului Nectarie doar pentru simplul fapt ca vreau acest lucru. Sfantul Nectarie se multumeste si cu un graunte de credinta atat vreme cat este ADEVARATA. Voi indruma pe oricine are nevoie de ajutor sa se roage la el pt ca nu trebuie sa fii cel mai smerit si mai bun samaritean ca sa primesti ajutor!
|