![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu ai mai vazut femeie care sa fie de trei ori fecioara? Eu nu contest acest fapt( nu sariti sa dati) , ci doar spun ca nu era femeie( conf definitiei din DEX) |
|
|||
|
|||
![]()
Un calugar roman, nu mai stiu care, se ruga sa poata ajunge in Athos. Maica Domnului atunci i-a aparut in vis si i-a spus: ,,Si aici e gradina mea." Adica si Romania e un loc unde se pot aduce laude lui Dumezeu si unde poti sa te mantuiesti. Deci cred ca si noi ar trebui sa intelegem la fel: aceasta tara poate fi Gradina Maicii Domnului in masura in care si noi facem voia lui Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Din cate stiu eu nu se poate intra deoarece chiar insasi Maica Domnului a vrut ca nici o femeie sa calce in gradina sa.Acest lucru de a fost interzis de catre calugarii de acolo in urma poruncii Maici Domnului. Daca gresesc va rog sa ma corectati
|
|
||||
|
||||
![]()
"Sfântul Munte ATHOS din Grecia, numit pe drept cuvânt Gradina Maicii Domnului, este simbolul Ortodoxiei de pretutindeni în care convietuiesc de veacuri monahi din toate tarile ortodoxe, ca semn al unitatii si universalitatii credintei ortodoxe. Acest Sfânt Munte a fost mii de ani în întunericul închinarii la idoli, dar a fost încrestinat de însasi Maica Domnului pe timpul vietuirii Ei pe pamânt si a ramas drept capitala a ortodoxiei mondiale. Se afla aici 20 de manastiri mari înconjurate de mai multe schituri si chillii, locuite numai de calugari care cu smerenie zi si noapte, prin munca, post si rugaciune duc o viata monahala. "
http://www.sfaturiortodoxe.ro/apel-nou-athos.htm |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Exact! Toti putem fi flori in gradina Domnului si a Maicii Sale :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur mult ca membrii acestui site nu ingit fara a mesteca asa cum din pacate faci multi crestini din tara ,carora daca li se spune ca Romania este gradina Maicii Domnului ca asa a spus nu stiu ce calugar ei cred si punct orice s-ar intampla. Mai mult, chiar sunt foaaarte mandri de aceasta binecuvantare si aici ma refer la oamenii simpli mai ales din mediul rural. Bine ar fii sa se trezeasca la realitate ca eu cred ca Maica Domnului nu poate spune despre nici o tara, unde legile satanei sunt votate ,ca este gradina Ei. Si aici ma refer la avort, prostitutie,droguri .Imi vine sa plang pentru ca nu stiu incotro ne indreptam
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oamenii mereu au simtit nevoia sa se simta mai speciali decat altii, de asta sunt atatea discriminari si razboaie. Si pe mine ma intristeaza incrancenarea si lipsa de smerenie, dar sper ca pana la urma soarta ne va schimba si ne va deschide ochii... inainte de a fi prea tarziu! Dumnezeu sa ne ajute pe toti ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Floar3 iti dau dreptate.Dumnezeu sa ne lumineze mintile si va multumesc pentru raspunsurile date.Doamne ajuta!si ca o paranteza si mie imi plac florile foarte mult, in special trandafirii si ghioceii
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta si multa sanatate! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Slava maicii domnului | patricia2006 | Generalitati | 6 | 05.07.2012 16:21:19 |
Romania-Gradina Maicii Domnului | alexandra28again | Generalitati | 40 | 20.12.2008 19:00:59 |
Brîul Maicii Domnului adus in Romania | Iustin32 | Generalitati | 0 | 16.05.2008 11:01:12 |
Braul Maicii Domnului in Romania | Christiana | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 08.05.2008 10:32:52 |
Acatistul MAICII DOMNULUI | cristiboss56 | Rugaciuni | 6 | 08.12.2007 05:04:38 |
|