Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Faptul ca nu a stiut ca OM pot sa inteleg. Dupa Iviere, El revine la discipolii lui sub forma de Om sau Dumnezeu? sau poate ca ceva tranzitoriu gen Om-Dumnezeu inca NE-elucidat? De asemenea observam ca la un moment dat intra intr-o incapere prin zid( cu usa zavorita). Cum de in acele momente tot nu a putut clarifica Apostolilor ce este trinitatea si ce se va intimpla la sfirsitul vremurilor. Oare nu stia INCA? era TOT OM? dar ce om trece prin ziduri , apare si dispare ca o naluca dupa care se Inalata la cer IN TRUP. Mai tirziu cind i-a aparut lui Pavel si altora, de ce nu i-a transmis din ceruri cind va veni sfirsitul si faptul ca sunt trei entitati la conducerea armadei ceresti?
|
Dupa Inviere trupul Domnului Hristos nu a mai fost un trup carnivor ca cel avut pana la rastignire, ci a avut un trup pnevmatizat (induhovnicit), de aceea a „intrat prin usile incuiatate”! a avut acest trup pnevmatizat asa cum vor avea toti oamenii dupa invierea de obste de la Sfarsit (dreptii) fiecare aflandu-se la varsta de 30 ani, fie ca a murit batran sau copil! Dupa si cum vedem ca pe unul Hristos a lasat sa se atinga de El pt incredintarea ca a inviat (Sf.Ap.Toma) iar pe cealalta nu a lasat-o „pt ca inca nu M-am suit la Tatal Meu” (sf.Maria Magdalena).
Dupa invierea Sa a spus de Sf.Treime trimitandu-i sa propovaduiasca Evanghelia la toata faptura botezandu-le in numele Tatalui si al Fiului si al Sf.Duh. (am scris despre descoperirea Sf.Treimi in NT). Cele ce a spus despre Sfarsit, a spus ca se vor implini, a spus ca SEMNE, deci este evidenta dumnezeuirea Sa, dar nu ne-a dat DATA, caci va veni va un fur noaptea, cand nimeni nu se va astepta! Caci in ce te voi afla, in aceea te voi judeca!
Nu a spus nimanui despre Judecata, tocmai ca fiecare dintre noi sa lucreze la mantuirea Sufletului sau! A spus numai semnele!
Dar mai bine sa ne intereseze SFARSITUL NOSTRU nu al lumii caci noi nu raspundem de lume, ci de NOI INSINE!!!