![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
In ceea ce privest vaccinul pt HPV, promovat fals ca fiind "impotriva cancerului de col", eu cel putin consider din ceea ce stiu despre problema in cauza, conside ca nu este necesar.
Ii dau dreptate lui konijiro, dar mai putin in privinta asta. HPV e doar unul din riscurile unei vieti sexuale dezordonate (ca sa zic asa) si e chiar dintre cele mai mici. Cum ramane cu celelalte forme de hepatita (se pot lua chiar si de la un sarut!), cum ramane cu bolile venerice sau chiar SIDA? Este un vaccin si pentru ele? In rest, statisticile arata ca incidenta cancerului de col uterin este cvasi-nesemnificativa si in legatura cum ziceam, cu stilul de viata care daca nu te ucide/mutileaza pe filiera "cancer de col" atunci pe (multe) alte cai. Nu stiu de unre respectul deosebit pt prof. Dr Strainu Cercel, cu afirmatiile facute de dumnealui, fara nici o legatura cu realitatea, atat cu ocazia gripei porcine cat si gripei aviare, n-a facut decat sa se umple de ridicol. Ca sa nu mai vorbim cum au dat-o si intors-o cu vaccinarea asta, inclusiv achitarea in avans a celor > 25 milioane de EURO + cheltuielile anexe, bani cu care chiar se puteau salva vieti, nu face experimente. Insa de partea cealalta a baricadei nici lucrurie nu stau mult mai fericit, de la opozitia impotriva vaccinarii HPV si gripa porcina s-a ajuns la opozitia fata de oricare vaccin, pozitie din pacate promovata nu doar de indivizi oarecare ci de organizatii ortodoxe sau persoane a caror activitate pana nu de mult putea fi apreciata in mod pozitiv, insa acum risca sa treaca intr-un alt registru, cel al periclitarii sanatatii publice. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Spuneti NU vaccinurilor-VACCINAREA: EROAREA MEDICALA A SECOLULUI | antiecumenism | Generalitati | 1045 | 29.03.2024 21:46:14 |
20 de actiuni negative secundare | florin.oltean75 | Generalitati | 15 | 11.04.2011 00:19:29 |
Studentii la teologie-exemple negative printre studenti | E_my | Preotia (Hirotonia) | 32 | 25.05.2010 13:38:30 |
Ramanerea in ganduri negative: semn al necredintei | Va_iubesc | Generalitati | 10 | 25.09.2009 19:06:32 |
|