![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Imi pare rau, dar argumentul tau nu sta in picioare. Citat:
Ca sa nu mai adaug si faptul ca exista posibilitatea sa te casatoresti perfect virgina cu un tip infectat. Statisticile arata, din cate am citit, ca Romania are cea mai mare rata de deces cauzata de cancer de col uterin, din Europa. Nu am inteles cum o viata sexuala activa te mutileaza pe alte cai.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. Last edited by konijiro; 03.12.2009 at 18:22:58. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Spuneti NU vaccinurilor-VACCINAREA: EROAREA MEDICALA A SECOLULUI | antiecumenism | Generalitati | 1045 | 29.03.2024 22:46:14 |
| 20 de actiuni negative secundare | florin.oltean75 | Generalitati | 15 | 11.04.2011 01:19:29 |
| Studentii la teologie-exemple negative printre studenti | E_my | Preotia (Hirotonia) | 32 | 25.05.2010 14:38:30 |
| Ramanerea in ganduri negative: semn al necredintei | Va_iubesc | Generalitati | 10 | 25.09.2009 20:06:32 |
|
|