![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Telenovela lipseste.
|
|
|||
|
|||
![]()
ella87ella am fost operata si diagnosticul l-a pus in urma operatiei.
nu mi-a spus ce tip de endometrioza am a zis doar ca nu o sa pot avea copii sau daca raman o sa duc sarcina foarte greu sau risc sa o pierd. prima data am fost operata laparoscopic, iar dupa un an zde zile am fost operata clasic pentru ca eram impinzita peste tot. tu cum ai fost diagnosticata , pentru ca numai in urma unei operatii se poate spune exact daca ai sau nu endometrioza. |
|
|||
|
|||
![]()
dani2004 de ce spui ca lipseste telenovela?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
lasa pusichet, paraseste-l pe asa zisul sot, e o canalie...sa se duca cu alta....fi tare si renunta, iti va arata Dumnezeu calea, mergi inainte...te cramponezi de la un vagabond?....si ce daca nu poti avea copii, mergi inainte...poti trai si fara copil, sau daca iti doresti poti adopta....figuri masculine....nu stiu de ce nu pui problema tu....SUCCES!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu daca as auzi de la barbat' miu ca si-a gasit fericirea sau ca ma inseala ,i-as spune imediat " A da, ti-ai gasit fericirea...si acum ce cauti aici? In acest moment dispari cu tot cu fericire, poftim hainele iti sunt afara ( si mai bine daca ar ploua ![]() ![]() Si i-as mai trage si un branci pe scari....sa fie si mai "fericit" si nu de alta, dar sa contribui si eu la sentimentul de implinire aflat in afara casniciei ![]() Ma tin de glume acum, insa de felul meu nu sunt deloc toleranta cu astfel de atitudini tradatoare si lipsite de minimul de respect!!! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Adevarul e ca e greu cand unul se duce cu tot cu fericirea celor doi. Cand esti obisnuit sa-ti imparti fericirea cu cineva, degeaba mai ai fericirea daca el nu mai este si nu mai poti s-o imparti cu el. "Fericirea" aceea care iti ramane numai tie, nu mai valoreaza nimic. E ca si cum ai cumpara o paine in fiecare zi doar ca s-o imparti cu cineva. Si tot asa in fiecare zi. Pana cand pur si simplu acea persoana nu mai vrea...Degeaba ramai cu painea, sigur nu mai are gust...
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sper sa va impacati si sa luati totul de la capat, e ciudat cum totul a intervenit asa dintr-o data, pot sa zic ca am trecut prin ceva asemantor si mai trec...doar ca eu nu is casatorita. Daca nu e sa va impacati sper sa ti gasesti linistea de care ai nevoie, incearca sa fi inconjurata de prieteni sa crezi in tine si cel mai mult in Dumnezeu.Sa poti sa umpli golul lasat de el..desi o parte din voi..din el va vietui pt totdeauna.. Poate o sa si dea seama ce doreste cu adevarat..poate are nevoie de o pauza...pt ca eu cred ca daca se va casatori cu alta iarasi o sa intervina aceleasi probleme cu timpul..nu stiu ce sa zic...imi pare rau..foarte rau... Ai grija de tine.
"Trebuie sa ne lepadam de omul cel vechi si sa ne imbracam cu cel nou!" Last edited by ella87ella; 09.12.2009 at 16:15:13. |
|
|||
|
|||
![]()
la multi ani tuturor
si sa va dea Dumnezeu un an nou cu sanatate si bucurii ella87ella te rog sa mergi la medic si sa iti dea tratament daca se pot resorbi nodulii. stiu ca fara tratament pot creste si dau dureri groaznice. endometrioza este foarte rea. doamne ajuta |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ajutati-ma sunt disperata | patricia2006 | Umanitare | 7 | 02.09.2012 23:47:20 |
O mama disperata va roaga cu lacrimi in ochi sa ii ajutati baiatul | diannaalex | Umanitare | 5 | 23.06.2010 09:05:36 |
|