![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu fac cumparaturi, dar detest consumerismul (shopareala). Nu-mi place sa-mi bat joc de banii pe care mi i-a dat Domnul (dandu-mi putere de munca si posibilitatea sa-mi castig painea). P.S. Asta cu shopareala si imbracamintea sumara pe care o porti, este doar un bonus. La altceva m-am referit cand te-am intrebat daca asa arata o ortodoxa. M-am referit, in special, la modul cum "vorbesti" cu ceilalti. Incearca sa zidesti prin ceea ce spui. De asta ne-a dat Domnul darul vorbirii (scrisului). Ai grija ca vei da socoteala pentru fiecare cuvant al tau (Matei 12:36,37). Last edited by hoinarul; 07.12.2009 at 17:13:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Pilde 11:22 Inel de aur în râtul porcului, așa este femeia frumoasă și fără minte.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu poti sa raspunzi la intrebari si esti nervos, urasti...de ce cand poti sa ramai calm??? ![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
No comment, atata poti tu...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici nervos nu sunt. Iti raspund si la intrebari (pana vine sotia - nu este frumos si nici bine sa stau prea mult la calculator si sa o neglijez). Spune-mi, ce ai vrea sa stii? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Of of of....imi pare rau ca s-a deviat in directia asta si ca te-am determinat sa ma judeci asa cum ai facut-o!!! ![]() Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La partea cu exprimarea ta "intr-un mod mai ciudat", te rog sa mai reflectezi. Poate nu realizezi, dar faci mult rau cu astfel de exprimari. Cred ca si eu am facut cam aceeasi greseala. Imi cer iertare pentru supararea pe care ti-am pricinuit-o. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic sa o lasati mai moale cu magariile fetelor,cu rautatea si cu invidia, in special Doriana.Si dumneata domnule hoinar mai usor cu misoginismul.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|