Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.12.2009, 15:15:54
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
La sectari nimic nu este Sfant...cam asta e ideea, si nu le place ideea de sfintenie, pentru ca simt diferenta si atunci contesta tot pentru a se simti bine cu alegerea facuta!
tocmai. eu cred ca trice a devenit pastor acolo pacat ca nu a avut atat de multa ravna sa fi citit tot despre ortodoxie, asa cum a citit tot despre adventism
Vechi 07.12.2009, 15:26:20
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
tocmai. eu cred ca trice a devenit pastor acolo pacat ca nu a avut atat de multa ravna sa fi citit tot despre ortodoxie, asa cum a citit tot despre adventism
Hmmm...nu cred ca e pastor, astazi e prima zi in care dedica timp mai mult sectei sale, dar in rest e prezent zi lumina pe forumul ortodox ( si cand vine de la casa de adunare sambata tot aici intra si posteaza)...asa ca eu cred ca el este extrem de mult preocupat de Ortodoxie si mai putin de ce ii poate oferi secta adventista

+ Ca nu poate raspunde multor intrebari legate de secta sa, de Crestinismul Adevarat, de Sfanta Traditie, si nici comenta multe versete din Noul Testament care vin in totala contradictie cu tot ce a instituit White...toate acestea denotand faptul ca traieste o minciuna.
Reply With Quote
Vechi 07.12.2009, 15:38:31
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
Hmmm...nu cred ca e pastor, astazi e prima zi in care dedica timp mai mult sectei sale, dar in rest e prezent zi lumina pe forumul ortodox ( si cand vine de la casa de adunare sambata tot aici intra si posteaza)...asa ca eu cred ca el este extrem de mult preocupat de Ortodoxie si mai putin de ce ii poate oferi secta adventista

+ Ca nu poate raspunde multor intrebari legate de secta sa, de Crestinismul Adevarat, de Sfanta Traditie, si nici comenta multe versete din Noul Testament care vin in totala contradictie cu tot ce a instituit White...toate acestea denotand faptul ca traieste o minciuna.
hahahaha...uite la asta nu m-am gandit. eu credeam ca scopul lui este la ca la iehovisti, 80 euro si 3 inscrieri/zi altfel nu sunt admisi. ma gandeam ca decat sa iasa in starda sa-i inscrie, e mai usor aici pe forum sa gaseasca "rataciti" si sa-si faca norma de inscrisi
Vechi 07.12.2009, 17:09:51
hoinarul
Guest

Implicit

Citat:
Dar cum trebuie sa arate o Ortodoxa? Cum arati tu ca adventist?

Tu nu cumperi nimic?...hoinaresti nud si la trup si la stomac?????...oooo noua secta, scuze ca te-am facut adventist!!!!
Cum trebuie sa arate o ortodoxa? Pot sa-ti spun la sigur cum sa nu arate: asa ca tine (din mai multe puncte de vedere).

Si eu fac cumparaturi, dar detest consumerismul (shopareala). Nu-mi place sa-mi bat joc de banii pe care mi i-a dat Domnul (dandu-mi putere de munca si posibilitatea sa-mi castig painea).

P.S. Asta cu shopareala si imbracamintea sumara pe care o porti, este doar un bonus. La altceva m-am referit cand te-am intrebat daca asa arata o ortodoxa. M-am referit, in special, la modul cum "vorbesti" cu ceilalti. Incearca sa zidesti prin ceea ce spui. De asta ne-a dat Domnul darul vorbirii (scrisului). Ai grija ca vei da socoteala pentru fiecare cuvant al tau (Matei 12:36,37).

Last edited by hoinarul; 07.12.2009 at 17:13:26.
Reply With Quote
Vechi 07.12.2009, 17:11:44
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Pilde 11:22 Inel de aur în râtul porcului, așa este femeia frumoasă și fără minte.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 07.12.2009, 17:18:59
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de hoinarul Vezi mesajul
Cum trebuie sa arate o ortodoxa? Pot sa-ti spun la sigur cum sa nu arate: asa ca tine (din mai multe puncte de vedere).

Si eu fac cumparaturi, dar detest consumerismul (shopareala). Nu-mi place sa-mi bat joc de banii pe care mi i-a dat Domnul (dandu-mi putere de munca si posibilitatea sa-mi castig painea).

P.S. Asta cu shopareala si imbracamintea sumara pe care o porti, este doar un bonus. La altceva m-am referit cand te-am intrebat daca asa arata o ortodoxa. M-am referit, in special, la modul cum "vorbesti" cu ceilalti. Incearca sa zidesti prin ceea ce spui. De asta ne-a dat Domnul darul vorbirii (scrisului). Ai grija ca vei da socoteala pentru fiecare cuvant al tau (Matei 12:36,37).
Ooooooo, dar parca era vorba de religie si diferentele interconfesionale!! De ce ma urasti atat de tare dragul meu???

Nu poti sa raspunzi la intrebari si esti nervos, urasti...de ce cand poti sa ramai calm???

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Pilde 11:22 Inel de aur în râtul porcului, așa este femeia frumoasă și fără minte.
Doriana dar renunta atunci la aceste caracteristici ale tale!!!!
Reply With Quote
Vechi 07.12.2009, 17:21:33
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

No comment, atata poti tu...
Reply With Quote
Vechi 07.12.2009, 17:30:42
hoinarul
Guest

Implicit

Citat:
Ooooooo, dar parca era vorba de religie si diferentele interconfesionale!! De ce ma urasti atat de tare dragul meu???

Nu poti sa raspunzi la intrebari si esti nervos, urasti...de ce cand poti sa ramai calm???

Nu te urasc, draga Andrusca. O spun cu toata sinceritatea. Dar, cred ca ai nevoie de cate un bobarnac, ca sa te trezesti.

Nici nervos nu sunt. Iti raspund si la intrebari (pana vine sotia - nu este frumos si nici bine sa stau prea mult la calculator si sa o neglijez). Spune-mi, ce ai vrea sa stii?
Reply With Quote
Vechi 07.12.2009, 17:52:22
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de hoinarul Vezi mesajul
Nu te urasc, draga Andrusca. O spun cu toata sinceritatea. Dar, cred ca ai nevoie de cate un bobarnac, ca sa te trezesti.

Nici nervos nu sunt. Iti raspund si la intrebari (pana vine sotia - nu este frumos si nici bine sa stau prea mult la calculator si sa o neglijez). Spune-mi, ce ai vrea sa stii?
....ce as mai puteau eu vrea sa aflu din partea ta, cand eu iti cer opinia ( chiar daca intr-un mod mai acidulat...dar asta sunt eu) legata de anumite versete din Sfanta Scriptura si tu alegi sa ma descrii pe mine in mod repetat!

Of of of....imi pare rau ca s-a deviat in directia asta si ca te-am determinat sa ma judeci asa cum ai facut-o!!!

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 07.12.2009, 17:53:06
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Eu zic sa o lasati mai moale cu magariile fetelor,cu rautatea si cu invidia, in special Doriana.Si dumneata domnule hoinar mai usor cu misoginismul.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase PetruD Morala Crestina 947 03.02.2013 10:31:35
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? sophia Nunta 52 18.10.2010 12:02:02
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti mihailt Generalitati 8 17.04.2010 02:20:05