![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() + Ca nu poate raspunde multor intrebari legate de secta sa, de Crestinismul Adevarat, de Sfanta Traditie, si nici comenta multe versete din Noul Testament care vin in totala contradictie cu tot ce a instituit White...toate acestea denotand faptul ca traieste o minciuna. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu fac cumparaturi, dar detest consumerismul (shopareala). Nu-mi place sa-mi bat joc de banii pe care mi i-a dat Domnul (dandu-mi putere de munca si posibilitatea sa-mi castig painea). P.S. Asta cu shopareala si imbracamintea sumara pe care o porti, este doar un bonus. La altceva m-am referit cand te-am intrebat daca asa arata o ortodoxa. M-am referit, in special, la modul cum "vorbesti" cu ceilalti. Incearca sa zidesti prin ceea ce spui. De asta ne-a dat Domnul darul vorbirii (scrisului). Ai grija ca vei da socoteala pentru fiecare cuvant al tau (Matei 12:36,37). Last edited by hoinarul; 07.12.2009 at 17:13:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Pilde 11:22 Inel de aur în râtul porcului, așa este femeia frumoasă și fără minte.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu poti sa raspunzi la intrebari si esti nervos, urasti...de ce cand poti sa ramai calm??? ![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
No comment, atata poti tu...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici nervos nu sunt. Iti raspund si la intrebari (pana vine sotia - nu este frumos si nici bine sa stau prea mult la calculator si sa o neglijez). Spune-mi, ce ai vrea sa stii? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Of of of....imi pare rau ca s-a deviat in directia asta si ca te-am determinat sa ma judeci asa cum ai facut-o!!! ![]() Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic sa o lasati mai moale cu magariile fetelor,cu rautatea si cu invidia, in special Doriana.Si dumneata domnule hoinar mai usor cu misoginismul.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|