![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfantul Paisie Aghioritul fratele meu! Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Da, si mie mi-a fost de mare ajutor. Cu cativa ani in urma, cand (re)descopeream crestinismul, scrierile Cuviosului Paisie m-au ajutat sa vad ca Adevarul e in Ortodoxie, si nu la sectarii la care ma uitam eu.
Din cate stiu Cuv. Paisie Aghioritul e in curs de canonizare. Doamne ajuta! Bogdan. |
|
||||
|
||||
![]()
Orthodoxia calendarul nu e o erezie, si nici o dogma. Domnul sa ne lumineze mintea la toti, sa mergem pe calea cea dreapta si ingusta, si sa dea Domnul sa ne intalnim in Imparatia Cerurilor. Numai bine si Doamne ajuta!
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
“Dacă episcopul tău este eretic, fugi, fugi, fugi ca de la foc și ca de la un șarpe.” (Sfântul Ioan Gură de Aur) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Daca auzi pe cineva hulind pe Dumnezeu, dute si-i da palme. Nu te infricosa ca te va lovi el mai tare, ca chiar de te va si omora, mucenic vei fi." Te intreb, la cat de atent esti sa respecti tot ce au spus Sf. Parinti, ai palmuit vreodata pe vreunul care injura de cele sfinte, sau care zice ca nu este Dumnezeu? Oameni buni, eu cred ca si canoanele Bisericii se aplica cu discernamant. Bogdan. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Botezul | Hartford | Biserica Ortodoxa Romana | 34 | 30.12.2009 13:30:00 |
botezul | dulcineea | Mirungerea(Ungerea cu Mir) | 70 | 09.09.2008 10:17:27 |
Botezul | ionut | Botezul | 33 | 03.12.2006 12:48:10 |
botezul | mircea/ovidiu | Mirungerea(Ungerea cu Mir) | 0 | 28.08.2005 01:10:00 |
|