Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.12.2009, 15:46:42
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de valy72001 Vezi mesajul
Mai adaug versete din VT :

13. Mai pot să nădăjduiesc? Împărăția morții este casa mea, culcușul meu l-am întins în inima întunericului.
14. Am zis mormântului: Tu ești tatăl meu; am zis viermilor: voi sunteți mama și surorile mele!
15. Atunci unde mai este nădejdea mea și cine a văzut pe undeva norocul meu?
16. El s-a rostogolit până în fundul iadului și împreună cu mine se va cufunda în țărână". Iov 17

Observa bine versetul 14 care descrie locuinta mortilor - viermii sunt in tarana(v. 16) Intunericul este in tarana. Nadejdea si ea se coboara in tarana. Ori Daivd a slujit lui Dumnezeu si el n-are ce cauta in Iad (locuinta mortilor) ci poate eventual sa ne descrie cerul.
Versetele acelea sunt din Iov, dar in fine..

Toti ajungeau in locuinta mortilor pana la Hristos , in locuri mai bune(cei drepti) sau in locuri mai rele cei nedrepti.Scriptura spune ca credinta lor(dreptilor vechi) s-a implinit in Hristos si fagaduintele lor in El.

Și toți aceștia, mărturisiți fiind prin credință, n-au primit făgăduința, Pentru că Dumnezeu rânduise pentru noi ceva mai bun, ca ei să nu ia fără noi desăvârșirea.Evrei 11:39-40

De aceia s-a coborit Iisus in Locuinta Mortilor(sau Iad) ca sa elibereze pe toti cei captivi , sa propovaduiasca Evanghelia ca toti care au crezut sau vor crede in El sa ajunga in Rai.El a deschis portile Raiului si pana la El si fara El nimeni nu ajunge in Rai.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? Raul Ortodox Secte si culte 120 28.05.2011 01:21:11
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50