![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Eu sunt unul dintre prostii care cred ca masonii se vor folosi de implantul cu cipuri si de [non]religia sincretista New Age in preajma Apocalipsei pentru a-i priva pe oameni de libertate si de dreapta credinta. In predestinare personala nu cred, insa la modul foarte general, pot sa cred ca Dumnezeu il lasa sau nu pe Basescu sa fie presedinte, permite sau nu razboaiele mondiale, revolutiile, ridicarea si caderea imperiilor, lasa sau nu comunistii pentru jumatate de secol sa guverneze un stat samd. Sunt sigur ca majoritatea electoratului a votat dupa ureche si in felul asta libertatea fiecaruia nu este incalcata daca 0,33 % ajung unde trebuie. Nu caut sa-mi dai tu sau altcineva dreptate in afirmatiile mele, ci imi expun pur si simplu parerea pe un forum. Fara sa-i clasific pe unii drept prosti sau incuiati "la modul general".
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| alegeri facute in viata | teodora21 | Nunta | 10 | 02.01.2012 12:59:42 |
| Alegeri proprii sau alegeri comune? | Mflory | Generalitati | 7 | 27.07.2011 17:46:34 |
| Alegeri europarlamentare | BogdanF2 | Generalitati | 3 | 03.06.2009 11:29:13 |
|
|