![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre numarul 6, semnifica intr-adevar suferinta daca citesti in NT: - femeia cu problema la "san" a suferit 12 ani; - femeia garbova s-a chinuit 18 ani; - Iisus a suferit crunt pentru omenire de la ceasul al saselea pana la ceasul al doisprezecelea, adica 6 ore in mod continuu; - numarul fiarei este 666, ceea ce inseamna 111x6 (dupa parerea mea si avand modelele de mai sus dezvaluite de Parintele Galeriu "ca este bine sa stiti si voi lucrurile acestea"), adica o suferinta extrema, care va pearea ca nu se va mai termina, cum nu a mai fost vreodata (este scris ca va fi asa si pentru cei care vor refuza pecetea, si pentru ceilalti dupa o vreme). PS: Basescu nu e un magician care ridica bagheta si Romania devine instantaneu o tara civilizata, fara coruptie, saracie si celelalte rele.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
alegeri facute in viata | teodora21 | Nunta | 10 | 02.01.2012 11:59:42 |
Alegeri proprii sau alegeri comune? | Mflory | Generalitati | 7 | 27.07.2011 16:46:34 |
Alegeri europarlamentare | BogdanF2 | Generalitati | 3 | 03.06.2009 10:29:13 |
|