![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Foarte bine faci ca il marturisesti pe Hristos si crezi in Hristos, dar in care.Prin prisma discernamantului minutios ma simt nevoit sa-ti pun si aceasta intrebare "in care".
Daca nu crezi in culte atunci de ce apartii de un cult? Citat:
Citat:
Viclenia, parsivitatea,invidia,parerea de sine.. sunt si acestea roade ale Duhului? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]() tin sa preciez ca doresc doar raspunsul celui pe care l-am intrebat, raspunsul sectarilor nu ma interseaza ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ioan 6:23-53 -e folosit "phago",care inseamna "a manca".
Ioan6:54, 56, 57, 58-e folosit "trogo",care inseamna "a musca","a mesteca". In timp ce "phago" poate avea si o semnificatie spirituala,"trogo" nu e folosit niciodata metaforic,in greaca. John 6:55-e folosit cuvantul "sarx",care inseamna doar carne,nu si trup. John 6:61-63 -nu prin logica se intelege credinta. these disciples really thought Jesus had lost His mind.Why didn't Jesus say, "Hey, come back here, I was only speaking symbolically!"? John 3:5,11; Matt. 16:11-12-aici,Iisus ii corecteaza pe cei care inteleg gresit.Cand le vorbeste de Sfanta Impartasanie,nu ii corecteaza,ei au inteles corect,de aceea au plecat,s-au speriat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca nu ma pot duce pe luna. Toti apartinem de un cult, de o natiune, de un continent, etc. In plus, aici L-am gasit pe Dumnezeu si aici m-a asezat El. Citat:
Citat:
![]() Ana, relax, nu te-a invitat nimeni la penticostali. Dar te inteleg ca ti-ai dori sa nu existe... |
|
|||
|
|||
![]()
Inteleg ce zici cand spui ai dat in meteahna lor, caci in spiritul lor daca incerci sa le explici nu ai cum, ca perceptia adevarului si a Duhului Sfant in mare masura e moarta la ei, iar daca o dai in mintea lor devii si tu nebun.
Vreau sa-ti zic ca nu am inteles postul tau, daca ma intrebi pe mine sau pe cine si ce exact ma intrebi, am sa incerc sa dibui.Pai stii cum e Iisus Hristos cel adevarat e numai Unul.Marea majoritate a noastra "crestini" credem ca Hristos a murit pentru noi.Bun toate bune si frumoase pana aici.Dar de aici incep sa apara diferentele.Unii zic ca e inger, altii ca e doar om, altii zic ca el e Tatal, s.a.m.d.Deci asta inseamna alt fel de Hristosi, Hristosi diferiti.Sau cum Mantuitorul a zis "hristosi mincinosi".Dar sensibilitatea judecarii acestor aspecte sta la latitudinea lui Dumnezeu.Iisus Hristos este numai unul Singur.Si orice aspect al invataturii false poate "descoperi" in Hristos ceva ce El nu e. Am sa citez un post al unui alt user de pe forum, cu care sunt de acord. Cunoasterea lui Dumnezeu vine prin trairea celor dumnezeiesti.Si Hristos a venit si a zis : Aceasta este viata vesnica sa te cunoasca pe Tine Singurul Dumnezeu si pe Iisus Hristos pe care L-ai trimis.Iar apostolul Ioan spune ca Dumnezeu este iubire si cel ce iubeste il cunoaste pe Dumnezeu. Last edited by Danut7; 09.12.2009 at 14:39:54. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Si eu, dar daca suntem cuminti vom merge in cer, unde nu mai exista diavol. Pana atunci mai rabdam ceva [zeci de ] ani.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Exact. Se poate fapte bune fara credinta, dar credinta fara fapte nu se poate. Motivatia o judeca Dumnezeu.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|