![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul Iisus spunee si despre biserica ,o singura biserica ,nu in sensul de cladire ci de comuniune crestina. "Cine va primeste pe voi ,pe mine ma primeste" Ei ,Sfintii Apostoli au fost alesi de Hristos ,la fel cum preotii sunt hirotoniti prin coborarea Sf.Duh. Preotia este o sfanta taina ,nu oricine poate sluji ca preot. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Faptele reprezinta oglinda sufletului , si comoara sufletului.Omul din comoara sufletului sau scoate cele bune.Dar sunt altii fatarnici care rai fiind fac cele bune pentru vazul lumii, acestia pe care si Hristos i-a condamnat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate ,dar in zilele noastre a face faptele credintei nu mai este un lucru de lauda ci o problema de constiinta a fiecaruia.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce inseamna sa cred in cruce? Imi mai fac cruce cateodata, dar , din cate stiu eu, credinta este numai in Hristos. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prin spovedanie si impartasanie nu numai pacea o dobandesti dar te si intaresti sufleteste si sporesti in credinta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu poti separa pe Hristos de cruce, si daca il separi, scoti din relief exact acea parte care ne mantuieste, Jertfa Lui.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu L-a separat pe Hristos de cruce. Crucea a ramas pe pamant dar El e in cer, fara cruce. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|