![]() |
![]() |
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Biserica Ortodoxa nu exista in Europa, in Egipt, la Ierusalim, in Africa, in America, unde nu exista si nu a ajuns Biserica Ortodoxa???...Dar cand a inceput sa ajunga secta ta si de unde a plecat ea, cumva de la Ierusalim, si eu nu stiu? ![]() Citat:
![]() Citat:
Pentru Istoria Crestinismului Adevarat si Apostolic aceasta femeie nici nu exista si nu e decat o eretica..pentru tine lucrurile stau insa altfel, si atunci...chiar imi pare rau pentru tine!!! ![]() Scuze, dar eu chiar nu pot fi murdarita prin imaginea si inventiile ei, pentru ca uiti probabil ca eu sunt Ortodoxa si nu exista nici un ortodox care sa fi crezut vreodata in aceasta individa si sa fi publicat vreo carte a acestei femei...deci??? Citat:
Of of of cate secte si profeti mincinosi....tu totusi de ce crezi numai in ea? ![]() Mai am o intrebare, care este Biserica lui Hristos: BC sau BO???...pentru ca ele erau o singura Biserica, cea a lui Hristos, instituita de Hristos, si singura Apostolica ( singurele Biserici care au si ramas de altfel Apostolice ) inainte de Schisma din 1054. Deci...secta ta a aparut din voia lui Dumnezeu sau la initiativa lui White??? ( dezamagita de un alt profet de talie mondiala si de o alta secta premergatoare...ooops de fapt vreo 3-4 , ea fondand-o pe a 5 a sau a nu stiu cata ca se pierde numarul, dar stai al catalea profet e ea, parca mai era si Joanna Cuthbert tot inaintea ei...uuuu...urata treaba cu sectele astea, nu esti de acord)?? Asteapta numai putin ca iti arat acusica harta sectelor cat e de stramba, variata, bogata si plina de profeti, profetii si daruri..si tu crezi numai intr-unul..of of of!!!! Last edited by AndruscaCIM; 13.12.2009 at 01:31:24. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|