Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.12.2009, 17:09:34
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
Cum au combătut și cum au luptat ca la sinodul latrocinium cu ciomegele? Ti-ai creat o imagine prea idilică cu privire la sinoadele "specifice Bisericii Ortodoxe", însă nu e vina ta...
Realista, realitatea mea nu e interpretata de un singur om in sec. XIX...si nu eu sunt sectarul aici, deci!!!
Citat:
Era unde erai si tu și eu... nu e cazul să te mai bați cu cărămida-n piept că ți se desprinde pleura.
Care este legtura ei cu Biserica Apostolica??? Eu asta te intreb si te rog nu inventa legaturi..ca ea nu are nici o legatura cu Istoria Crestinismului, nu respecta nimic si in concluzie nu avem aceeasi Istorie si Traditie!!!
Citat:
Bineînțeles că există! Biserica Adventistă este reprezentată în multe zone în care BO n-a ajuns și probabil nici nu va ajunge vreodată. Informează-te.
Biserica Ortodoxa si Apostolica nu a ajuns, adica Sfintii Apostoli nu au increstinat lumea incepand cu primul secol si prin succesiune apostolica intreaba lume? Cum nu a ajuns...unde nu a ajuns, spune-mi si arata-mi ca lumea nu era crestina pana la aparitia lui White... ca sa inteleg despre ce vorbesti ca esti foarte hilar...incerci constant sa insinuezi ca secta ta ar inseamna Crestinismul fondat de Hristos si singurul Apostol e White!!!!

Biserica Ortodoxa nu exista in Europa, in Egipt, la Ierusalim, in Africa, in America, unde nu exista si nu a ajuns Biserica Ortodoxa???...Dar cand a inceput sa ajunga secta ta si de unde a plecat ea, cumva de la Ierusalim, si eu nu stiu?...E cumva catalogata mama Crestinatatii si nu secta???
Citat:
Să "încetez"? Mă faci să râd. Cine are obsesia White? Cine vede tot... alb înaintea ochilor, postare de postare?
Obsesia o au si o pot avea numai cei care cred in White ( adventistii si numai ei) si alearga in jurul Bisericii lui Hristos, cea Apostolica si deci Unica!!!
Citat:
Dacă este o murdărie, de ce te mai bălăcești în această murdărie? Renunță la ea, du-te și te spală, apoi revino cu subiecte mai serioase.
Eu ma balacesc in murdaria ei??? Cine crede, merge pe urmele ei, predica si sustine murdaria lui White...acela are nevoie de o curatire de erezia ei si iesirea din ea!!!

Pentru Istoria Crestinismului Adevarat si Apostolic aceasta femeie nici nu exista si nu e decat o eretica..pentru tine lucrurile stau insa altfel, si atunci...chiar imi pare rau pentru tine!!!

Scuze, dar eu chiar nu pot fi murdarita prin imaginea si inventiile ei, pentru ca uiti probabil ca eu sunt Ortodoxa si nu exista nici un ortodox care sa fi crezut vreodata in aceasta individa si sa fi publicat vreo carte a acestei femei...deci???
Citat:
Nu mai scrie așa de apăsat, îngroșat, nervos, că faci confuzii de loc și persoană.
Da, scuze...nu era nicio confuzie, era doar o greseala....era vorba despre White care a parasit o secta pentru secta lui Miller si profetiile lui, apoi a parasit secta lui Miller pentru a infiinta o alta secta pe baza acelorasi profetii...si care a fost parasita la randul ei de adepti pentru a pleca la alte secte!!!

Of of of cate secte si profeti mincinosi....tu totusi de ce crezi numai in ea?

Mai am o intrebare, care este Biserica lui Hristos: BC sau BO???...pentru ca ele erau o singura Biserica, cea a lui Hristos, instituita de Hristos, si singura Apostolica ( singurele Biserici care au si ramas de altfel Apostolice ) inainte de Schisma din 1054.

Deci...secta ta a aparut din voia lui Dumnezeu sau la initiativa lui White??? ( dezamagita de un alt profet de talie mondiala si de o alta secta premergatoare...ooops de fapt vreo 3-4 , ea fondand-o pe a 5 a sau a nu stiu cata ca se pierde numarul, dar stai al catalea profet e ea, parca mai era si Joanna Cuthbert tot inaintea ei...uuuu...urata treaba cu sectele astea, nu esti de acord)??

Asteapta numai putin ca iti arat acusica harta sectelor cat e de stramba, variata, bogata si plina de profeti, profetii si daruri..si tu crezi numai intr-unul..of of of!!!!

Last edited by AndruscaCIM; 13.12.2009 at 01:31:24.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase PetruD Morala Crestina 947 03.02.2013 10:31:35
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? sophia Nunta 52 18.10.2010 12:02:02
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti mihailt Generalitati 8 17.04.2010 02:20:05