Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2009, 21:47:13
elizabeta elizabeta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Ai idei preconcepute despre mine?!? Ideea mi-a venit, caci am o carte despre vindecarea arborelui genealogic, si am citit pareri contradictorii despre ea.
Chiar era cazul sa faci apel la bun simt pentru o intrebare?!? Asa de mult a deranjat intrebarea mea?
Dar vad ca la fel ii scrii si lui Zaharia... Deci nu mai e intamplare!
Pacat, caci doar suntem in post si trebuie sa vorbim mai frumos unii cu altii, ca toti suntem tracasati de ispite in aceste zile.
Doamne ajuta!
Nuuu, Miha-Anca, in nici un caz nu cred ca e vorba de asa ceva... Cristi are suflet de copil, nu e in stare de rautati... pur si simplu noi n-am asteptat ca el sa ne impartaseasca ceva atat de important, din ceea ce a citit, asta-i tot...eu asa cred...
Te rog sa nu te superi pe mine ca am intervenit, si eu sunt vinovata ca l-am intrerupt...
Reply With Quote
Vechi 13.12.2009, 23:15:12
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elizabeta Vezi mesajul
Nuuu, Miha-Anca, in nici un caz nu cred ca e vorba de asa ceva... Cristi are suflet de copil, nu e in stare de rautati... pur si simplu noi n-am asteptat ca el sa ne impartaseasca ceva atat de important, din ceea ce a citit, asta-i tot...eu asa cred...
Te rog sa nu te superi pe mine ca am intervenit, si eu sunt vinovata ca l-am intrerupt...
Citind postarea ta m-am gindit ca aproape, aproape la fel gindesc si eu numai ca...nu mi-a venit in minte o formulare ca a ta !!! Mare adevar ...
Reply With Quote
Vechi 13.12.2009, 23:50:46
elizabeta elizabeta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Citind postarea ta m-am gindit ca aproape, aproape la fel gindesc si eu numai ca...nu mi-a venit in minte o formulare ca a ta !!! Mare adevar ...
Frate Zaharia, pentru mine ti-ai facut timp sa-mi raspunzi la o intrebare care ma cam chinuia, referitoare la post, cu catva timp in urma. Si a insemnat mult pentru mine. La fel, si-au facut timp si alti oameni - Geo, Cristi, Windorin, Glykys, Costel, Noesisaa, ... s.a.m.d. (daca o tin tot asa, nu mai termin - lista e foarte lunga, din fericire). Toate eforturile celor de-aici sunt importante. Toate. Este adevarat, nu toti avem acelasi nivel de cultura - unii dintre noi sunt medici, deci tin mai mult decat altii la rigoare - altii sunt teologi, si stiu exact unde sa mearga, la sursa, la invataturile sfintilor parinti, altii aduna cu mare grija si efort noutatile cele mai importante, pentru care nici macar nu primesc (si nu asteapta) multumiri, altii povestesc din experienta lor personala, iar altii - putini, ce-i drept - culeg roadele acestor eforturi.
Printre acestia din urma ma numar si eu... Iata, eu sunt trantorele care culege deseori direct nectarul, trebuie sa recunosc...
Totusi, citind postari aparent contradictorii, uneori nu stiu ce sa fac - sa urmez litera sau spiritul legii...
Eu te rog pe tine, frate Zaharia, in mod special, pentru ca ai o cultura si o putere deosebita de a-ti ordona ideile, sa ii ingadui si pe ceilalti oameni, chiar daca ai impresia, uneori, ca ar iesi din canoane, din litera legii...si asta ti-o cer...de dragul meu, caci si tu m-ai ajutat mult si esti o comoara de cunostinte in litera legii...
Te rog sa-mi ierti indrazneala ca uneia care, fiind cea mai mica duhovniceste, de multe ori nu stie ce spune...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Blestemele Sfantului Vasile cel Mare mihaela_0508 Intrebari utilizatori 4 03.05.2010 16:52:16
despre cartile din care se canta slujba NiCcoleta Despre Utrenie 6 21.03.2010 17:54:22
PACATELE ancah Pocainta 24 24.09.2008 14:04:20