![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
CAND EU CITESC ASA CEVA: "pisMiliOjOqqqlulhul tau shade barna telescopica a popopostului."?
NU SUNT IN STARE SA MEDITEZ CA MOR DE RAS. Nu te astepta la ceva de valoare in replicel lui Tu nu esti prima care nu poate sa citeasca ce scrie omul ista ca se imbitioneaza sa scrie numai in limba lui care numai el poate descifra si nici asta nu sigur.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
poi draga mea sora Maria-Luisa a citat fara ,fara "in" shi de aceea e de neintzeles; dar citatul corect este: "... ca defapt in pisMiliOjOqqqlulhul tau shade barna telescopica a popopostului." deci accentul cade pe lacomie daca shti citi atent. dar foarte bine ca nu ma iei in seama ca iata ash vrea sa fac shi eu ca dumneata sa reushesc shi eu sa nu ma iau in serios, sa nu am iarashi impresia ca ar valora ceva vorbele mele ca doar nu era vorba despre mine... shi oricum eu scriu mai mult pentru mine... deci ai dreptate ca shi mie imi e greu sa le pricep ca e foarte greu sa-tzi scri tzie insushi-shiri... shi fac asta ca sa tziu minte dar recunoscu ca nu tziu minte nici macar o litera... ca daca ash tzine minte o litera m-ash mantui, defapt doua: i shi N... m-ash mantui daca le-ah memora. dar eu vreau sa tziu minte texte lungi shi sa invatz lectzii grele... shi de aia ma risipesc prin pustii ca paduchii, ca ploshnitzele... ca gogoshile cu gem de prune... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu stiu una si buna. In numele Domnului, nu se judeca unul pe altul, nu se fac razboaie, nu se minte, nu se fura, nu se poarta invidie si ranchiura, pentru ca toate acestea atrag dupa sine acelasi lucru.
In rest, respect si pace tuturor! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
El are, de data asta prin guritza Mariei-Luiza: Citat:
Citat:
shi sa ne ierte evreul alesj ca e tare suparat pe cei suparatzi... zicand ca li se trage de la panik, pardon palink... inseamna ca au citit aceshtia shi ceva le-a putzit la nasuc... ce le-o fi putzit? de ce shi-au adus ei aminte? ce i-o fi suparat? |
|
||||
|
||||
![]()
Principalul sa fii sanatossi sa-ti treca ura. In rest, sa-ti ajute si tie si mie si la totii Dumnezeu ca El desigur nu face diferente.
|
|||
|
|||
![]()
Deci draga Maria-Luisa
iata cele 10 care sunt valabile: Citat:
Citat:
Citat:
deci astea 1.Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine. 2.Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor. 3.Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert. 4.Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste. 5.Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant. 6.Sa nu ucizi. 7.Sa nu fii desfranat. 8.Sa nu furi. 9.Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau. 10.Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau. Last edited by vsovivi; 11.01.2010 at 09:50:50. |
|
|||
|
|||
![]()
deci din primele 2 porunci rezulta clar ca Domnul imi zice mie ca am altzi dumnezei sau n-am deloc nici un dumnezeu, iar daca chiar nu am alt Dumnezeu sau nu am niciun dumnezeu atunci imi fac... ca prostul... cioplesc cu neascultaria shi astfel ajung la porunca numarul 3 in care in deshert iau numele Lui... shi-mi zic iudeu sau creshtin sau ortodox... sau sfant chiar sau, de ce nu, chiar insushi marele Dumnezeu... incepand sa dau lectzii fara sa am nici credintza shi nici dragostea ci doar ca imi face mare placere sa ma pacalesc singur ca sa fug de lucru... deci iata ca lucru+lucrez-muncesc de NEOprit la a lua numele Domnului in deshert... eu il iau, El mi-L dă dar eu il fac de ocară... și ajung până la urmă sa nu am nici nume și nici Dumnezeu ci să ma intorc la borcanul cu balltoaca și noroi unde stau in cârCIUMĂ și+mi înec amarul... și dacă ploaia s-ar opri și din cer n-au să mai cadă lacrimi... tu ai veni... și o zi ar răsări...
![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by vsovivi; 13.01.2010 at 10:24:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci draga Maria-Luisa
iata cele 10 care sunt valabile: Citat:
1.Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine. 2.Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor. 3.Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert. 4.Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste. 5.Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant. 6.Sa nu ucizi. 7.Sa nu fii desfranat. 8.Sa nu furi. 9.Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau. 10.Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau. am completat ceva acolo sus... Last edited by vsovivi; 18.01.2010 at 12:26:48. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cele zece porunci | Dia20_diana | Din Vechiul Testament | 12 | 07.11.2017 22:15:51 |
Cele 7 CHAKRE | caryna | Reguli generale de utilizare a forumului | 98 | 17.10.2012 09:45:57 |
cele 10 porunci | luminita- | Generalitati | 31 | 23.11.2010 12:03:41 |
Cele mai sarace tari din Europa sunt cele crestine(ortodoxe) | cocacoc | Generalitati | 70 | 15.10.2010 12:10:26 |
despre cele 14 carti | Ioana-Andreea | Secte si culte | 1 | 06.04.2010 22:01:17 |
|