![]() |
![]() |
|
#8
|
||||
|
||||
![]()
TOBA DE ARDEAL
• 1 burta de porc • 1 limba • 500 g carne (fleica) • cateva fasii de sorici • 2 rinichi • 2 urechi (varfuri) • 1 lingura sare • 1 varf cutit piper macinat • 1 lingurita paprica • 200 g slanina (o bucata lunga cat burta) • Se taie toata carnea, limba si slanina, fasii, se da cu piper, boia si sare, se pun la fiert in apa putina, cat sa le acopere • Se grijeste burta • Se umple burta bine, punand pe cat posibil fasiile de carne, limba si slanina pe lung; se coase des, se inteapa sa nu crape • Se pune din nou la fiert in apa rece (sa fiarba 1 jumatate de ora de la primul clocot), dreasa cu 1 ceapa, 3 foi de dafin, 1 pahar vin, 1 lingurita boabe de piper • Se preseaza o zi inte doua funduri de lemn, e gata de Craciun (Radu Anton) |
Tags |
retete de craciun |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Retete - Mancare de post | andra_forscorpio | Generalitati | 52 | 02.12.2018 22:49:03 |
Felicitarea de Craciun | elizabeta | Generalitati | 23 | 06.12.2012 00:23:21 |
retete ovo-lacto-vegetariene | misteria | Postul | 5 | 25.01.2012 15:29:27 |
12 retete de post | Alternative | Intrebari utilizatori | 17 | 23.02.2010 23:01:48 |
retete de post | dorinel78 | Generalitati | 1 | 08.07.2007 01:07:02 |
|