Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Noul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.12.2009, 17:45:35
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Always preach the Gospel, sometimes (sau "when necessary") use words. -- St Francisc de Assisi

"Margaritarele" nu sunt de aruncat niciodata, nici la porci, nici la altcineva. Daca te consideri urmas al lui Hristos, nu poate sa existe un timo in care nu mai faci ceea ce trebuie ca si crestin fiindca nu esti in companie potrivita...

Am avut pentru scurt timp in liceu un prof de religie, preot chair, care niciodata nu incepea/sfarsea ora cu o rugaciune pe motiv ca nu e atmosfera de rugaciune. Ce atmosfera de rugaciune vrei intr-un liceu? Dar asta nu inseamna ca nu poti sa spui un Tatal Nostru... Niciodata nu stii cand arunci o samanta care sa faca rod.

Cat despre vorbit cu ne-credinciosi despre credinta...nu sunt pentru manifestari excentrice de credinta, nici pentru trasul de maneca...greu cred ca atragi pe cineva care duce o viata seculara cu habotnicia. Dimpotriva, mai curand trezesti interesul manifestandu-ti discret credinta.

Apoi mi se pare foarte gresit sa ignori sau sa nu raspunzi la intrebarile despre credinta care vin din curiozitate sincera.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Pomeniti-o in rugaciunile voastre dorinastoica14 Rugaciuni 9 29.06.2011 21:39:15
Pomeniti-o in rugaciunile voastre adyy17 Umanitare 6 25.01.2011 23:00:06
SOS-chinezi aruncati in strada! heaven Umanitare 13 19.02.2009 21:11:03
Puterea rugaciunii voastre E_my Umanitare 3 08.02.2008 20:43:47