![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Sfanta Spovedanie , nu se face prin corespondenta ! Sfintele Taine se savarsesc numai in Biserica , nu pe internet , nu pe strada , nu la telefon , nu dupa colturi . . .
|
|||
|
|||
![]()
tipic bucurestean!!! voi nu stiti altceva decat sa luati peste picior?????????????????
mai citeste o carte, cum ar fi cea a parintelui argatu, 445 sfaturi duhovnivesti, sa vezi cum e cu spoveditul celor aflati in strainatate !!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Si iertarea de pacate se da tot prin corespondenta?! esti bucurestean !!....cine esti tu ca sa ma judeci??? te-ai spovedit macar o data-n viata ta dupa ghid si sa raspunzi ff sincer la fiecare intrebare..si sa-ti notezi pe o foaie fiecare raspuns, si sa scri de cate ori ai facut lucrul asta?????? |
|
|||
|
|||
![]()
Scuzati de deranj, nu v-am cerut sfatul....doar duhovnicului meu il cer...prin gura duhovnicului graieste bunu d-zeu !!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
poate ca da, poate ca nu.....numa la vreo 1600 km de casa si intre serpi!!!! e ushor sa vb din fata unui calc, si sa te crezi atotstiutor....dar practica si incercarile ne omoara !!
|
|
||||
|
||||
![]()
Mergi la duhovnic si rezolva-ti problemele in liniste , asa cum doresti ! sarbatori fericite ! .
|
||||
|
||||
![]()
Subscriu si eu. In rest,iarta-ma, Mirabela, daca te-am suparat.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ascultare de duhovnic? | Fani71 | Pocainta | 72 | 29.02.2012 23:04:37 |
Duhovnic bun | Lucian_craciunescu | Impartasania (Taina Euharistiei) | 2 | 28.12.2011 16:31:08 |
Parintele duhovnic | CelMandru | Generalitati | 6 | 19.04.2011 22:22:39 |
parinte duhovnic | cristinavalcu | Mari Duhovnici si predicile lor | 27 | 07.11.2010 02:49:18 |
Duhovnic | pisi | Generalitati | 2 | 24.06.2008 19:14:52 |
|