![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
În odihna sabatului, sabat ce se repetă tot la 7 zile. Cele șapte zile ale Creației s-au încheiat de mult, au fost zile, nu ere.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite ce zice Scriptura : Dar Iisus le-a răspuns: Tatăl Meu până acum lucrează; și Eu lucrez. (Ioan 5:17) |
|
|||
|
|||
![]()
O alta intrebare cum interpretezi versetele ?
Evrei 4 3.Pe când noi, fiindcă am crezut, intrăm în odihnă, precum s-a zis: "M-am jurat întru mânia Mea: nu vor intra întru odihna Mea", măcar că lucrurile erau săvârșite de la întemeierea lumii. 4.Căci undeva, despre ziua a șaptea, a zis astfel: "Și S-a odihnit Dumnezeu în ziua a șaptea de toate lucrurile Sale". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Odihna înseamnă exact aceeași „odihnă” la care s-a făcut deja referire în cap. 3,11.18; 4,1. „Odihna” în care intră creștinii, inclusiv iudeii convertiți, este exact aceeași „odihnă” spirituală la care îl chemase Dumnezeu pe vechiul Israel – „odihna” sufletului, care este rezultatul unei depline predări a vieții lui Hristos (compară cu Isaia 30,15; Ieremia 6,16; Matei 11,29). |
|
|||
|
|||
![]()
Doua posturi unul dupa altul in care te contrazici cu tine insuti.Mai intai spui ca Odihna lui Dumnezeu s-a terminat , apoi spui ca Dumnezeu ne cheama la odihna.Deci la ce odihna ne cheama daca aia din "ziua" a saptea s-a sfarsit?
|
|
|||
|
|||
![]()
Apoi o alta intrebare , ce inseamna Odihna lui Dumnezeu pentru tine, sau "odihna spirituala"?
|
|
|||
|
|||
![]()
Încearcă să înțelegi postările mele lăsând deoparte încâlcitura dogmatică ortodoxă. Procedează la fel când citești epistola către Evrei.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Odihna mantuirii (Canaanului Ceresc) este Imparatia lui Dumnezeu in inima noastra si in vesnicie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. | AdrianAamz | Din Vechiul Testament | 9 | 08.02.2011 10:02:02 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|