![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Ti-am mai explicat treaba cu pacatul,dar degeaba.Mai ziceai ca ai citit Biblia. Am si eu o intrebare pt voi.Eu am vazut un docuemntar in care oamenii de stiinta au demonstrat CA NE TRAGEM DINTR-UN SINGUR OM(Adam).Voi spuneti ca din maimute. Cum va impartiti intre aceste 2 categorii de oameni de stiinta?De unde stiti care au dreptate?amandoua grupurile au adus dovezi.Fiecare crede ce e de acord cu conceptia lui,mai pe scurt. Daca nu existam,nu mai faceam "noi" medicamente si altele si nu mai descopeream nimic. Cum poti sa crezi ca sistemul biologic uman,atat de complex(daca nu chiulesti de la biologie),a aparut dintr-o explozie? Mai bine intreaba ce face latina(lb moarta) in scoli,nu religia. Dar asta te face sa fii cu 2 fete,pt ca nu cred ca tu chiulesti de la ora de religie.Interesul tau de a nu avea absente te face sa treci peste conceptiile tale.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Parerea mea... | iustin10 | Generalitati | 22 | 20.09.2010 12:18:01 |
| parerea mea | luciamanta | Despre Biserica Ortodoxa in general | 13 | 26.06.2010 23:52:17 |
| parerea dumneavoastra | Anamaria_anca | Generalitati | 12 | 11.03.2010 19:57:39 |
| PAREREA VOASTRA ! | cristiboss56 | Botezul | 51 | 20.08.2008 17:51:03 |
| spuneti-va parerea | alexa.oni | Generalitati | 12 | 06.01.2008 16:40:38 |
|
|