![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Bunatatea mangaie orice neputinta
Povestea avva Sisinie anahoretul, zicand: Intr-o zi eram in pestera mea de langa Sfantul rau Iordan. Pe cand citeam Ceasula al treilea, iata ca vine o femeie saracina si intra in chilia mea. S-a asezat inaintea mea si s-a dezbracat pana la piele. Eu nu m-am tulburat, ci mi-am continuat canonul cu toata linistea si frica de Dumnezeu. Cand am terminat canonul, i-am spus in evreieste: - Aseaza-te jos sa-ti vorbesc si fac tot ce vrei. Ea s-a asezat si i-am spus: - Esti crestina sau pagana? - Crestina. - Nu stii ca desfranatele sunt osandite? - Da, stiu. - Dar atunci de ce vrei sa faci desfranare? am intrebat-o. - Pentru ca nu am ce manca, mi-a raspuns ea. Atunci i-am zis: - Sa nu mai curvesti ! Vino aici in fiecare zi. Si i-am dat de mancare din ceea ce Dumnezeu imi da, pana ce am plecat din locul acela.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Femeia | PetruD | Morala Crestina | 72 | 19.11.2013 13:22:16 |
Femeia Cananeanca | CristianVladut | Generalitati | 1 | 12.03.2011 23:01:39 |
Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului | 11111111 | Generalitati | 98 | 10.01.2010 08:41:15 |
Femeia samarineanca | sophia | Din Noul Testament | 5 | 18.05.2009 15:38:02 |
Femeia desfranta | iosif | Din Noul Testament | 19 | 23.04.2007 12:23:31 |
|