![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Imi cer scuze,se refera la faptul ca Dumnezeu este numai unul,nu are fii sau asociati precum sfintii,nu ne rugam nici profetilor..Noi ne rugam numai lui Dumnezeu si atat
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca credinciosul musulman se adreseaza direct lui Dumnezeu, nefiind vorba de spovedanie, imamul ce rol are? Si ce alte slujiri exista in moschee? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imamul conduce cele 5 rugaciuni zilnice care dureaza aproximativ 10-15 min fiecare..rugaciunea de vineri de la pranz este mai speciala pentru ca acolo exista si o predica care dureaza vreo 30 de min. Oh..si la cele 2 sarbatori ale noastre,iar se face o rugaciune care are si o predica Nu exista alte slujiri care au loc in moschee |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In islam exista rugaciuni si pomeni pentru cei morti? |
|
|||
|
|||
![]()
Draga, ti-am citat din curan si din Hadith, ce nu-ti convine? Despre ce fapte am vorbit? Ale lui mahomed? Adica mahomed nu a fost musulmanul model?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da,si noi trebuie sa ne rugam pt sufletul celor morti,dar nu dam pomeni cum se da in crestinism.Si totusi daca vrei sa dai ceva pt sufletul celui mort..este permis sa dai carti islamice de rugaciune de exemplu..iar de cate ori persoana care a primit cartea va citi din ea,rugaciunea respectiva va fi si pt cel mort. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu mai imi rastalmaciti cuvintele ca probabil stiti la ce ma refer.Oricum,este ultima data cand va raspund dumneavoastra pt ca imi pierd timpul.Stiu ca nu se poate purta un dialog civilizat cu dumneavoastra asa ca numai bine!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Si da, fiecare zi este de la Dumnezeu... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Bunele relatii crestini-musulmani exemplificate! | mihailt | Generalitati | 5 | 09.09.2009 08:59:24 |
Despre relatii | bobby | Nunta | 15 | 21.03.2008 12:55:49 |
Relatii posibile pe net? | viviana | Generalitati | 13 | 11.01.2008 10:17:39 |
relatiile crestini-musulmani | loredana | Religia Islamica | 175 | 23.05.2007 01:39:19 |
|