Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Oare nu chiar tu însuți ignori selectiv Scriptura? Chiar mai înainte ai dat două exemple pe care le-ai și uitat. Evreii aveau reprezentări, doar că nu se închinau lor conform poruncii a II-a.
Gura păcătosului adevăr grăiește... Vă închinați creaturii în locul Creatorului.
|
Eu v-am explicat in mesajul anterior despre porunca din decalog, se pare ca nu ati reusit sa-l cititi.
Idolatrii se inchinau elementelor ale creatiei ca si cum acestea ar fi fost divinitatea.
Noi crestinii ne inchinam doar lui Dumnezeu, adica Sfintei Treimi. Sfintilor le aducem cinstire si ne rugam lor sa ne ajute si sa-L roage pe Dumnezeu. Noi credem ca cei ce au ajuns deja in Rai sunt mai apropiati de Dumnezeu decat un pacatos. La fel si sfintii apostoli, nu faceau ei vindecarile, ci se rugau lui Dumnezeu.
Daca am inteles bine la adventisti (sau la mai multe denominatiuni) se considera ca sufletul doarme pana la a doua venire. Ceea ce contrazice chiar spusele Mantuitorului in pilda aceea cu bogatul nemilostiv si a saracului Lazar, Luca 16; 19-31.
Deci adventistii neaga chiar cuvintele Mantuitorului. Ceea ce nu inteleg e ce cauta romani intr-o secta din SUA fondata acum 150 de ani.