Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.12.2009, 19:13:47
elena20 elena20 is offline
Member

Data înregistrării: 22.09.2009
Implicit

am citit ca daca mancam cu masura ne trece chefu de placeri de genu asta si ca e imposibil sa cadem in astfel de pacate daca mai intai nu am cazut in pacatul lacomiei pantecelui.deci incercati sa mancati mai putin ca sa va treaca chefu de masturbare.
Vechi 29.12.2009, 19:30:44
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elena20 Vezi mesajul
am citit ca daca mancam cu masura ne trece chefu de placeri de genu asta si ca e imposibil sa cadem in astfel de pacate daca mai intai nu am cazut in pacatul lacomiei pantecelui.deci incercati sa mancati mai putin ca sa va treaca chefu de masturbare.
Sfinții Părinți accentuează această legătură dintre lăcomia pântecului și desfrânare , deci lăcomia și pofta nechibzuită împinge mintea către așa ceva. Timpul liber nu înseamnă relaxare cu ochii în tavan sau cu ochii lipiți de excitante ! Lectură , foarte multă mișcare în natură și multă, multă rugăciune . Vorb lui Andrei , altfel carpe suntem , jeguri nu oameni . Este vorba și de multă voință si stăpânire de sine până la urmă.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
patima fumatului.... Mtcrysty17 Generalitati 2 16.09.2011 22:17:03
Patima ChEoPs Generalitati 13 27.06.2011 00:22:32
patima? stef_sumner Generalitati 74 13.06.2007 23:32:06