![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
http://www.dindragoste.ro/rugaciuni/...ne-3109499.php Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
|
Ce-i facut facut ramane.Lasa prejudecatile ca viitorul copil va plati pt asta.El nu are nici o vina.Consulta un medic de specialitate,da-i un timp trupului si sufletului sa se refaca si cu credinta inainte.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iar odata ce ne-am pocait si ne-am spovedit, trebuie sa acceptam iertarea lui Dumnezeu, nu sa continuam sa ne simtim apasati de ceea ce am facut. Altcfel inseamna ca nu credem in iertare, nu? Stiu ca e greu, dar totusi important este prezentul si viitorul, emilii.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Paisie Aghioritul vol 1(din 5) -Cu durere si dragoste pentru omul contemporan | bin000 | Resurse ortodoxe on-line | 13 | 08.04.2016 00:05:41 |
| Dumnezeu nu ne lasă când avem credință și nădejde. | dorinastoica14 | Generalitati | 22 | 01.04.2013 12:17:13 |
| Revenirea DOMNULUI si INVIEREA - adevarata noastra nadejde | grasu77 | Secte si culte | 131 | 20.07.2011 01:41:50 |
| Drama copiilor infestati cu HIV - izolare si durere | viozebil | Intrebari utilizatori | 0 | 26.01.2011 11:01:45 |
|
|