![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Sănătate, cumpătare, înțelegere, răbdare, chibzuință , dragoste , bucurii și nu în ultimul rând multă credință în Dumnezeu și în Biserica Ortodoxă , d'le Langu . Mulți ani fericiți !
|
|||
|
|||
![]()
N-am vrut sa supar pe nimeni,a fost doar o invitatie la un dialog mai putin agresiv.Cred ca m-am grabit putin.VA DORESC UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI!
|
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc mult Cristi,la fel si dumneavoastra.Regret insa ca "intersectarile" va produc neplaceri.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ținerea de minte a răului , a neplăcerilor, a micilor furtuni , nu-i bună și nici folositoare ! Viața merge înainte, cu bune și cu mai puțin bune, important să le culegem pe cele bune ! Doamne ajută !
|
||||
|
||||
![]()
Pentru mine acest forum este in primul rand un loc pentru schimb de pareri si informatii cu privire la Credinta. Ar fi bine ca in al doilea rand sa fie un loc de legat relatii de prietenie intre crestini dar nu prea este. Ai spus bine ca nu suntem uniti nici pe forum nici in viata de zi cu zi. Motivele sunt multe dar izvorasc toate din unul. Nu prea va fi unitate pentru ca majoritatea care scriu pe aici sunt cu studii si in consecinta "speciali". Fiecare nu stie cum sa arate mai "special" si sa-i faca pe ceilalti sa inteleaga ca el de fapt este cel care a reusit sa inteleaga ce e cu Dumnezeu si deci ar trebui sa stea cuminti si sa asculte. Poate gresesc, cine stie. Cred ca pana la urma majoritatea dintre noi sunt crestini mai mult cu denumirea decat cu traiul. Pe de alta parte crestinismul este un drum nu un punct fix, deci avem sanse daca inaintam in credinta...
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu tinem minte raul cum ne ferim de el? Doar ca intrebare,nu este cazul dialogului nostru.Numai ca m-a durut putin pt ca in realitate vroiam doar un raspuns.,dar in acelasi timp am gandit ca formularea intrebarii n-a fost cea mai buna.Ce va pot asigura este ca sunt crestin convins,iubesc Romania si trebuie sa lucram mult atat pt tara cat si pt.biserica.Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ulterior au aparut o multime de rugaciuni astfel incat azi avem rugaciuni pt fiecare sfant,pt fiecare zi,pt dimineata.prinz ,seara...Aceasta este un fel de evolutie s-au nu ?Aceasta tendinta de a despica firul in patru lipita de dorinta de a contrazice ne trimite la multiplicarea formei si felului de exprimare in asa masura incat cu greu se poate ajunge la un echilibru.Putem doar daca vrem. |
|
|||
|
|||
![]()
Desi nu prea scriu pe acest forum vreau sa il linistesc pe Geo spunind ca eu personal am invatat multe lucriri noi din cele scrise aici chiar si din "scandalurile dinter membrii asa ca vreau sa va multumesc tuturor ca va puneti gindurile aici si va doresc La multi ani si Doamne ajuta !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Eu stiu ca sunt pacatos. Stiu ca nu sunt intotdeauna in stare sa ma rog cat si cum ar trebui. Sunt destul de orgolios cand de fapt ar trebui sa fiu smerit, dar am observat ca smerenia mea serveste altora drept incuviintare si acord pentru ceva cu care nu pot fi! Ofer obrazul celalalt o singura data, iar daca ai avut tupeul sa lovesti din nou, iti blestemi singur zilele! Dar incerc totusi sa fac ceva cu care sa pot echilibra balanta la ziua judecatii! Eu asa vad lucrurile! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) | sophia | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 362 | 28.04.2010 16:47:40 |
Forumul nostru | omulet | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 479 | 04.11.2009 15:39:44 |
Abuz sau educatie? | erzbet | Preotul | 77 | 04.07.2008 23:25:46 |
|