Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Botezul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.12.2009, 17:17:52
Antoni0's Avatar
Antoni0 Antoni0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.09.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Vorbeam inainte de comuniunea cu ierarhii eretici. Sinodul BOR si Patriarhul sunt "manjiti" de inovatia nou-calendarista si pan-erezia secolului, desfranata desfranatelor, ecumenismul. Toti duc inainte planul masoneriei (am vazut verticalitatea sinodului in problema Corneanu si a cipurilor)!

Si totusi anti-ecumenistii gen Parintele Iustin Parvu, Arsenie Papacioc, Aldea, Amfilohie Branza, mari duhovnici, persoane traitoare ortodox totusi accepta sa'i comemoreze in continuare!

Sfintii Parinti zic sa rupem comuniunea cu ereticii, ei nu o rup! Afirma ca ecumenismul este erezie dar nu se despart de ierarhii care fac ecumenism! Afirma ca "stilistii" s'au despartit de "Biserica" dar nu fac legatura intre introducerea noului calendar si ecumenism.

Rugaciunile ecumeniste au ajuns ceva normal. Liturghiile la fel. Participarea in CMB la fel! Nu e vina noastra, e vina ierarhilor! Totusi tu'l comemorezi in continuare pe acel ierarh eretic si te faci partas ereziei chiar daca cu gura afirmi ca esti anti-ecumenist!

Anti-ecumenisti cu vorbele, nu cu faptele!

Cred eu ca trebuie sa facem o distinctie intre falsul anti-ecumenism si Adevaratul Anti-Ecumenism! Adevarati Anti-Ecumenisti sunt calugarii de la Esphigmenou, zilotii din Sfantul Munte, florinitii si mateitii din Grecia si America, tihonistii din Rusia si "stilistii" din Romania! De ce zic asta? Pentru ca vedem "roadele", faptele lor demne!

Ai vazut ce s'a intamplat celor de la Esphigmenou?

Daca Parintele Justin ar face o declaratie unde sa afirme clar ca nu mai comemoreaza nici un episcop si patriarh pana cand nu se intorc toti la Dreapta Credinta printr-o declaratie publica ce crezi ca s'ar intampla?

Iti zic eu: caterisire si prigonire si defaimare prin minciuni. Asa au facut dupa 1920, asa au facut dupa 1955, dupa 1970, asa vor face intotdeauna acesti ERETICI, acesti LUPI masoni si kgb-isti!

Last edited by Antoni0; 30.12.2009 at 17:24:49.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Botezul Hartford Biserica Ortodoxa Romana 34 30.12.2009 13:30:00
botezul dulcineea Mirungerea(Ungerea cu Mir) 70 09.09.2008 10:17:27
Botezul ionut Botezul 33 03.12.2006 12:48:10
botezul mircea/ovidiu Mirungerea(Ungerea cu Mir) 0 28.08.2005 01:10:00